otvorim youtube filmic i nece ga prikazati, kaze Old Flash! Go Upgrade! (na Operi sam)
upgradeao sam flash i opet nece
otvorim youtube filmic i nece ga prikazati, kaze Old Flash! Go Upgrade! (na Operi sam)
Nije problem u tome.
Treba izbrisat cookie-e sve od youtubea u opcijama. Napraviti restart browsera i sve će bit u redu.
Ovo je do youtubea jer je imao nadogradnje zadnjih par tjedana i dosta ljudi je imalo problema ili još uvijek ima s ovime.
ja sam jednostavno odustao od opere na masu stranica ne može ili ih pogrešno prikaže,probaj sa google chrome definitivno je najbolji od poznatih jer sam ih sve isprobao
instaliraj ccleaner ako ga nemaš pa kad se otvori :čistač>analiziraj>pokreni čišćenje
opet mi je isto, napravio sam kako je marko1103 rekao
isto i nakon seneke
acid pokazuje 100/100, ne bih htio mijenjati operu, do sada je dobro držala
I ja koristim Operu i imao sam isti problem sa Youtube-om. Obrisao sam sve cookies-e i stiklirao opciju "Delete new cookies when exiting Opera".
Sada je sve ok!
Ni meni ne radi, prije 20 min mi je bilo sve u redu, sad više ništa ne pomaže. Možda nešto eksperimentiraju. Ako mi ni ujutro ne bude radilo, misliti ću se šta je.
Edit: Sad sam riješio prema uputama cro_blue-a, ali i prije riješavanja mi je radio youtube kad ne embedan na forumu.
Pošto i sam koristim Operu, surfajući po WEB-u pronašao sam rješenje ovog problema.
Kao prvo... Preuzmite OVU arhivu te ju raspakirajte. U mapi u kojoj je instalirana Opera (obično C:\Program Files\Opera) kreirajte mapu pod nazivom "Javascript" (bez navodnika, naravno).
U tu mapu koju ste kreirali kopirajte ovaj file koji je nastao nakon raspakiranja, pokrenite Operu i slijedite sljedeće korake:
Nakon ovoga pregledavanje Youtubea više ne bi smjelo biti problem.
Jao svaka ti dala vec nisam znao sta cu...............
Pošto i sam koristim Operu, surfajući po WEB-u pronašao sam rješenje ovog problema.
Kao prvo... Preuzmite OVU arhivu te ju raspakirajte. U mapi u kojoj je instalirana Opera (obično C:\Program Files\Opera) kreirajte mapu pod nazivom "Javascript" (bez navodnika, naravno).
U tu mapu koju ste kreirali kopirajte ovaj file koji je nastao nakon raspakiranja, pokrenite Operu i slijedite sljedeće korake:
koja je to mapa netom kreirana prije?
koja je to mapa netom kreirana prije?
Mapa "Javascript"!
ja sam jednostavno odustao od opere na masu stranica ne može ili ih pogrešno prikaže,probaj sa google chrome definitivno je najbolji od poznatih jer sam ih sve isprobao
I po cemu zakljucujes da je Chrome najbolji?
Ozbiljno, svaka ti dala!
puno hvala!
Ako netko još ima problema, izašao je update za operu koji popravlja ovaj problem. Znači pokrenuti Help pa onda check for updates. Update je nevidljiv i neće javiti da se išta instaliralo. Evo sa službenog operinog tweetera : To fix the YouTube issue, click Help->Check for Updates. Opera will load a new browser.js file with the fix. Update is invisible, immediate.
s njim sam imao najbolja iskustva i sad ga koristim,od opere sam nažalost morao odustati jednostavno ne radi dobro,a ne želim gubiti sate na postavke
Ja sam imao identičan problem. Međutim, riješio sam ga skeniranjem u SpyBotu i čišćenjem pronađenih kolačića.