Youtube Old Flash! Go Upgrade! bug

poruka: 21
|
čitano: 5.468
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

otvorim youtube filmic i nece ga prikazati, kaze Old Flash! Go Upgrade! (na Operi sam)

upgradeao sam flash i opet nece

CPU: Core i7 920 2.66GHz GPU: Sapphire HD 4890 1GB MB: Gigabyte X58 Ultra Durable RAM: 6GB DDR3 1600MHz Corsair HDD: 640GB WD KUĆA: ANTEC 300 OS: Windows 7 Ultimate 64bit TIPKOVNICA: Logitech
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Youtube Old Flash! Go Upgrade! bug
Da, imao sam i ja taj problem na prošloj Operi. Potrebno je update-at Operu. Zadnja verzija je 10.51
Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
16 godina
neaktivan
Šef kaže...
Da, imao sam i ja taj problem na prošloj Operi. Potrebno je update-at Operu. Zadnja verzija je 10.51

Nije problem u tome.

Treba izbrisat cookie-e sve od youtubea u opcijama. Napraviti restart browsera  i sve će bit u redu.

Ovo je do youtubea jer je imao nadogradnje zadnjih par tjedana i dosta ljudi je imalo problema ili još uvijek ima s ovime.

15 godina

ja sam jednostavno odustao od opere na masu stranica ne može ili ih pogrešno prikaže,probaj sa google chrome definitivno je najbolji od poznatih jer sam ih sve isprobao

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
16 godina
neaktivan
nukeman kaže...

otvorim youtube filmic i nece ga prikazati, kaze Old Flash! Go Upgrade! (na Operi sam)

upgradeao sam flash i opet nece

instaliraj ccleaner ako ga nemaš pa kad se otvori :čistač>analiziraj>pokreni čišćenje

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.4.2010 23:20 (seneka).
16 godina
neaktivan

opet mi je isto, napravio sam kako je marko1103 rekao

CPU: Core i7 920 2.66GHz GPU: Sapphire HD 4890 1GB MB: Gigabyte X58 Ultra Durable RAM: 6GB DDR3 1600MHz Corsair HDD: 640GB WD KUĆA: ANTEC 300 OS: Windows 7 Ultimate 64bit TIPKOVNICA: Logitech
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

isto i nakon seneke

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

-malo ACIDa? kao primjer da nije sve u testovima.

-Možda promjena browsera.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

acid pokazuje 100/100, ne bih htio mijenjati operu, do sada je dobro držala

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

I ja koristim Operu i imao sam isti problem sa Youtube-om. Obrisao sam sve cookies-e i stiklirao opciju "Delete new cookies when exiting Opera".

Sada je sve ok!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Ni meni ne radi, prije 20 min mi je bilo sve u redu, sad više ništa ne pomaže. Možda nešto eksperimentiraju. Ako mi ni ujutro ne bude radilo, misliti ću se šta je.

Edit: Sad sam riješio prema uputama cro_blue-a, ali i prije riješavanja mi je radio youtube kad ne embedan na forumu.

U životu ne postoje pobjednici, samo preživjeli.
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.4.2010 13:48 (MrBlc).

0 0 hvala 1
17 godina

Pošto i sam koristim Operu, surfajući po WEB-u pronašao sam rješenje ovog problema.

Kao prvo... Preuzmite OVU arhivu te ju raspakirajte. U mapi u kojoj je instalirana Opera (obično C:\Program Files\Opera) kreirajte mapu pod nazivom "Javascript" (bez navodnika, naravno).

U tu mapu koju ste kreirali kopirajte ovaj file koji je nastao nakon raspakiranja, pokrenite Operu i slijedite sljedeće korake:

1. Idite u izbornik Postavke (CTRL+F12) -> Napredno -> Sadržaj
  2. Odaberite Javascript opcije i za korisničku Javascript mapu odaberite onu koju ste kreirali netom prije.

Nakon ovoga pregledavanje Youtubea više ne bi smjelo biti problem.

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.4.2010 11:42 (cro_blue).
Moj PC  
4 0 hvala 6
15 godina
neaktivan

Jao svaka ti dala vec nisam znao sta cu...............

The quieter you become the more you are able to hear...
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
cro_blue kaže...

Pošto i sam koristim Operu, surfajući po WEB-u pronašao sam rješenje ovog problema.

Kao prvo... Preuzmite OVU arhivu te ju raspakirajte. U mapi u kojoj je instalirana Opera (obično C:\Program Files\Opera) kreirajte mapu pod nazivom "Javascript" (bez navodnika, naravno).

U tu mapu koju ste kreirali kopirajte ovaj file koji je nastao nakon raspakiranja, pokrenite Operu i slijedite sljedeće korake:

2. Odaberite Javascript opcije i za korisničku Javascript mapu odaberite onu koju ste kreirali netom prije.

koja je to mapa netom kreirana prije?

Što nose vjetrovi sudbine nitko ne može znati.
17 godina
sage kaže...
cro_blue kaže...

koja je to mapa netom kreirana prije?

Mapa "Javascript"!

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
16 godina
neaktivan
blackalbum kaže...

ja sam jednostavno odustao od opere na masu stranica ne može ili ih pogrešno prikaže,probaj sa google chrome definitivno je najbolji od poznatih jer sam ih sve isprobao

I po cemu zakljucujes da je Chrome najbolji?

Xfire:bmw144 ...Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
16 godina
neaktivan
cro_blue kaže...

Ozbiljno, svaka ti dala!Smijeh

16 godina
neaktivan

puno hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ako netko još ima problema, izašao je update za operu koji popravlja ovaj problem. Znači pokrenuti Help pa onda check for updates. Update je nevidljiv i neće javiti da se išta instaliralo. Evo sa službenog operinog tweetera :   To fix the YouTube issue, click Help->Check for Updates. Opera will load a new browser.js file with the fix. Update is invisible, immediate.

1 0 hvala 0
15 godina

s njim sam imao najbolja iskustva i sad ga koristim,od opere sam nažalost morao odustati jednostavno ne radi dobro,a ne želim gubiti sate na postavke

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
15 godina
neaktivan

Ja sam imao identičan problem. Međutim, riješio sam ga skeniranjem u SpyBotu i čišćenjem pronađenih kolačića.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice