Ovako imam novi komp i cini se super.Jedino 1080p video na youtube se ne ucitava,ona siva crta.Kada pokrenem video ona siva crta se nepuni,moram pauzirati video i cekati cijelu vjecnost.Na 720,480 i 240p nema problema sve se ucitava ali na 1080p moram pauzirati video pa cekati pola dana da se ucita video do kraja.Dali zna neko kako da to ubrzam???
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Nevjerujem da je do kompa skroz je novi jaki na speedtestu mi je napisao 4.56Mbps u mojemu kraju nam nemogu dati brzi internet
Nevjerujem da je do kompa skroz je novi jaki na speedtestu mi je napisao 4.56Mbps u mojemu kraju nam nemogu dati brzi internet
da, do neta je. To je osnovna adsl brzina kod T-Coma. Ja imam isto tako i također samo rijetki klipovi mi rade u 1080p na YouTubeu, dok 720p idu bez probelma. Ne brini, nije do kompa
Jel postoji brzi internet od tog?
to je do njihovih servera
1080p stream sa rasterecenog servera ide ko podmazan na toj brzini :)
jel mogu u podesavanju nesto poboljsati?
jel mogu u podesavanju nesto poboljsati?
ne
bespomocan si kao i svi drugi
Ja imam 10mbps konekciju i većinu video ide bez problema u 1080p, ali ponekada zapinje.
Probaj sa Speedbit Video Aceleretor, meni je znao dosta puta pomoći.
cemu onda uopce stavljat ta videa kad ih normalni ljudi s internetom nemogu gledat Oce Google to ikada srediti?
youtube ionako nema smisla u 1080p necete bas primjetit razliku naprama 720p pa vam preporucam da gledate 720p
imam 8Mbps i zna bit problema kad gledam u 1080p :)
cemu onda uopce stavljat ta videa kad ih normalni ljudi s internetom nemogu gledat Oce Google to ikada srediti?
Nije cijeli svijet Hrvatska
Nije cijeli svijet Hrvatska
veliki dio jos je
.
Koliki bi trebao biti internet da se mogu gledat 1080p video?
S obzirom na variranje brzine interneta,odnosno opterećenja servera za 720p je dovoljno solidnih 4 megabita,no sa 8 bi trebao "vući" glatko 1080p.Opet ponavljam,sve ovisi o vanjskim faktorima,koji su mimo kontrole.Kada se loše sve poslaže niti 8 megabita nekad nije dovoljno.Inače kako je kolega rekao 720p je više nego dovoljno i kvalitetno..
Nije u praksi uvjek problem premala brzina interneta, nekad na Jubitu ne ide niti 480p video kak spada a kak če tek onda 720p ili 1080p video. Jednostavno rečeno Youtube je često preopterečen, zato treba probat na Vimeo jedan HD video i ako tam ide normalno onda je sve jasno problem je Youtube.
Nije u praksi uvjek problem premala brzina interneta, nekad na Jubitu ne ide niti 480p video kak spada a kak če tek onda 720p ili 1080p video. Jednostavno rečeno Youtube je često preopterečen, zato treba probat na Vimeo jedan HD video i ako tam ide normalno onda je sve jasno problem je Youtube.
pa da, nekad i YouTube zna zezati, ali tolika brzina neta ipak nije dovoljna za ugodno gledanje 1080p videa, ne samo na YouTube-u. Istina, neki rade bez problema, ali većina ne.
pa da, nekad i YouTube zna zezati, ali tolika brzina neta ipak nije dovoljna za ugodno gledanje 1080p videa, ne samo na YouTube-u. Istina, neki rade bez problema, ali većina ne.
je dovoljna je
Pogotovo za youtube 1080p koji ima nizak bitrate
Da je neki bluray 1080p sa 40mbps bitrate onda nebi bio dost ,a ovak je
Kod mene 2,5mbps i gotov svaki spot u 1080p gledam samo nekad se desi da koci pustim 10-ak sekundi i onda nastavi.Skidaj neke programe da ti optimizuju internet ja to stalno radim imam preko 15 programa kao ccleaner,adanced system care...
jel mozes reci koje tocno sve?
Evo ti ovde sam napiso procitaj jer sam kopiro text sto sam piso ovde u post i nije htelo napisat zbog html koda pa sam da nepisem ponovo ovde paste http://www.textswell.com/read,4223045282482
obrisan ti je
Meni je brzina 12 pa isto ponekad imam problema sa 1080p gledanjem klipova na YT, tako da je to relativno. Ali ko što je neko reka 720p je sasvim dovoljno..