nece mi se upaliti xfire, pise checking login (137sec) poslije kad prođe tih 137 sekunda samo se ugasi, plizz pomoć
Xfire problem
- poruka: 71
- |
- čitano: 13.104
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
odi u mapu od njega i resertiraj ga
Isti problem...

mozda je do xfire, i meni je danas bilo reconnecta al imaju puno korisnika pa mozda zato
Da xfire polako gasi servere, zato moja vam je preporuka još dok stignete registrirajte se na RAPTR i prebacite sate igranja sa XF na njega.... naravno tu nema spasa sa ovime problemom to je do XF hosta.
Sjećate se da je nedavno xfire dobio novoga tajnog vlasnika, a bio je do nedavno u vlasništvu MTV-a.
i meni se to dogadalo jednostavno za par minuta ce vam bit sve normalno
Da xfire polako gasi servere, zato moja vam je preporuka još dok stignete registrirajte se na RAPTR i prebacite sate igranja sa XF na njega.... naravno tu nema spasa sa ovime problemom to je do XF hosta.
Sjećate se da je nedavno xfire dobio novoga tajnog vlasnika, a bio je do nedavno u vlasništvu MTV-a.
nekuzim hoces reci da ce ukinit xfire
Nije tacno da se gasi pitao sam sad admina xfire za marketing kaze da nema nigdje problema ako bude dobit ce xfire jos jedan server za korisnike.
kako to mislis prebacit ?
damire opet fail .... sakrivas si xfire a imas isti nick tu na forumu i isti ti je xfire username + gore u tabu na slici ti pise ...
veliki LOL ...
damire opet fail .... sakrivas si xfire a imas isti nick tu na forumu i isti ti je xfire username + gore u tabu na slici ti pise ...
veliki LOL ...
de lol neznas zasto sakrivam !
zato bolje suti
veliki LOL ...
de lol neznas zasto sakrivam !
zato bolje suti
Ako već skrivaš, sakrij kako treba, a ne da se glupiraš, NHF
Tamo gore u tabu od pretraživaća si zaboravio cenzurirati, EPIC
Navodno xfire je u banani kako se prica.Zadnjih mjesec dana problemi sa spajanjem.,a nema ni updatea.Od nekih sam cuo da ce ga mozda ugasit sad neznam jel to istina,ako netko ima kakvih saznanja neka slobodno napise
ljudi jucer navecer ja doso doma isa se login na xfire i stane na checking login i nece da ide dalje i sta da ja radim
Pocel se nesto gadno jebevati s tim xfireom,vec dva puta cekam 5-10 min da se ulogiram,nista,lud sam,stranica od ovog Raptr mi izgleda nekako djetinjasto.
i meni šteka nešto od jučer
pitao sam admina za marketing kaze da se xfire nece ugasit.
Te sad pregovaraju da kupe neke servere,te xfire ti trebao bit nesto slicno steamu,za prodaju igrica,a ne kao dosad
Te sad pregovaraju da kupe neke servere,te xfire ti trebao bit nesto slicno steamu,za prodaju igrica,a ne kao dosad
Nema ni updatea vise od mjesec dana.
Ma admin laže, i btw. to ti nije odgovorio admin, nego neki radnik koji radi na supportu. LOL
da mozemo reci radnik koji radi za marketing.
Te on nelaze....
Dali mislite da bi neko kupio firmu i onda je ugasio,a i vi ste bas svi cudni
da mozemo reci radnik koji radi za marketing.
Te on nelaze....
Dali mislite da bi neko kupio firmu i onda je ugasio,a i vi ste bas svi cudni
LOL, ne opet, Ne ugasio nego li promjenio ili zamijenio...zbog više ,
treba otvorit temu na xfire stranici i vidit kad ce biti update i te gluposti.
Nemate internet konekcije, barem tak meni kad imam takav problem
Probajte se diskonektat i opet konektat
cuj stari engleski mi nije jaca strana znam njemacki dost dobro.drage volje bi otvorio i meni je dost tih bizdarija sa xfireom.