Imam word 2003 i imam ovakav problem . Zna li možda netko riješiti ? Hvala unaprijed !
Nikad mi se nije desilo nesto tako pogotovo s officeom, to je neka piratska verzija ili......
Nikad mi se nije desilo nesto tako pogotovo s officeom, to je neka piratska verzija ili......
to ti nemora nis znacit office ne dolazi s Windows XP Home Edition
to ti nemora nis znacit office ne dolazi s Windows XP Home Edition
Imam word 2003 i imam ovakav problem . Zna li možda netko riješiti ? Hvala unaprijed !
stvar je u tome da nemaš instaliran microsoft proofing tools za hrvtski jezik.
to znači da ne radi gramatika i pravopis!
jedino rješenje je da instaliraš proofing tools za hr, ali to nije besplatno
-potraži na Microsoft Hr .. (legalno)
ma najlakse ti je reinstalirat office neg se s tim stvarima z********
ma najlakse ti je reinstalirat office neg se s tim stvarima z********
to ti je 10 min posla sam ak ih nemas skinute onda ih moras skinut...ak ti treba dobar link za download javi mi pp
to ti je 10 min posla sam ak ih nemas skinute onda ih moras skinut...ak ti treba dobar link za download javi mi pp
Poslaću ti instalacijsku datoteku (1,5 MB) za CRO Spelling, ako želiš.
Nabavljena je preko t.....i nema virusa!
Kako mogu riješit ovo sa slike? To mi se dogodi kad pritisnem kotačić miša za dolje kad idem listat stranice.
Kako mogu riješit ovo sa slike? To mi se dogodi kad pritisnem kotačić miša za dolje kad idem listat stranice.
-? slika, normalan (crni) scroll je smjer kamo želiš scrollati (nema veze u koji smjer), dok je sivi scroll polazište. To kao koordinate određuje smjer i brzinu, tj zato vidiš oba dva i to je OK (smisao rješavanja??).
Razer_Copperhead
- .. podsjeća me na mouse-lock (ili kako li se to već naziva) ili scrolllock, smootscrolling .., enivej to bi trebalo biti u opciji drivera miša...
-Mada mi nije baš jasan opis, jer 'crni' mora stojati na mjestu.. tj pomakne se, ali ga tad dokument sustiže.. tako da je on samo malo odmaknut od starta-sredine (tj 'sivog').
evo s foruma (crni nije u printscreenu, ali je tu..). probaj.
-ovdje radi na klik-aktivira, dok ne klikneš ponovo... (win7), tako da može biti default za mouse-driver na OSu. (ne u wordu jer se ponaša jednako..)
To je 'normalno' ponašanje, ako postoji opcija mora biti u driveru.
Kako je tebi na slici tako je i meni u pregledniku, ali mi je u Wordu jedino taj problem sa crnim kvadratićem i to samo u 2003 verziji. Svugdje mi je u redu osim u Wordu.
(nemam takvu kombinaciju, zaključak na XP+w2003 je OK, na w7 nije.
-vjerojatno je uzrok u wordu. Možda bi pomoglo updateanje officea (SP3 i ostalo) ali nema neke velike šanse da se išta promjeni.
Razer_Copperhead
Sve isto i dalje.