Wmp11

poruka: 12
|
čitano: 2.322
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Wmp11

ovako jutros kad sam pokusao da upalim wmp11 i da slusam muziku iskocila je poruka u kojoj glasi "Windows media player is not installed properly and must be reinstalled.

Do you want to install Player from the Microsoft Web site?" eh kada odem yes odvede me tamo na stranicu i skinem wmp11 i kada ga instaliram opet isto... pokusao sam da izbrisem wmp11 ali kaze da mi fale neki fajlovi, kada sam pogledao vidio sam da mi fali unninstall.exe fajl.. i sada neznam sta da radim pomozite plss

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.9.2009 9:25 (MummE).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Wmp11

Možda pomogne System Restore?

16 godina
neaktivan

neznam baš... ali mozes li mi reci sta taccno system restore radi??? znam da vraca nesta konfig pca il tako nes...

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.9.2009 10:08 (MummE).
17 godina
Wmp11

Jel to orginal windows?

Ak nije onda ništa čudno...

MSN i e-mail - drazen016@net.hr
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Vraća OS na stanje određenog datuma u prošlosti. Odabereš restore point (datum) i sistem se vrati na stanje koje je bilo tog datuma. Izgubit ćeš software koji si instalirao u međuvremenu. Ako to ne uspije opet se možeš vratiti na stanje danas. Ustvari napravi novu novu točku za resaturiranje (Create a restore point) prije svega!

16 godina
neaktivan

jeste windows mi je original jer da bi se instalirao wmp11 mora ti on provjerit jel ti orginal windows tako

16 godina
neaktivan
Wmp11

hvala uradio sam system restore i uspjelo je thx puno

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
MummE kaže...

jeste windows mi je original jer da bi se instalirao wmp11 mora ti on provjerit jel ti orginal windows tako

p.s benjo, na pp ćemo raspravit nešt... nemoj lagati da je windows original, jer ti onda svako može reći onda uraadi update toga, update onoga, a ti to nećeš uraditi jer znaš da ćeš zeznuti windows zbog genuine...

uvijek reci istinu na forumu da bi dobio koristan odgovor

NOBODY wants you, NOBODY loves you, NOBODY misses you, NOBODY needs you, NOBODY cares about you, NOBODY makes you happy, dont cry My name is NOBODY!!!
16 godina
neaktivan

nemoj mi ti rec plsss.....

16 godina
protjeran
Wmp11

nema veze sa orginal ne orginal ja imam kopiju i prolazi sve verifikacije tok windows genuine

ak ti se neda s tim igrat jednostavno skini drugi player ima puno boljih od tog windowsovog

tek sam sad vidio da si rjesio problem sry..

We don't need no education We dont need no thought control No dark sarcasm in the classroom Teachers leave them kids alone Hey! Teachers! Leave them kids alone! All in all it's just another brick in t
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.9.2009 8:32 (hrvatskafarkasevec).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Wmp11

ma nish ba nema veze...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Wmp11

Isti problem sa Windows Media Player 12 na Win 7 ..., pokušavao update, reinstall, downgrade, ništ ne pomaže

System Restore također

NOBODY wants you, NOBODY loves you, NOBODY misses you, NOBODY needs you, NOBODY cares about you, NOBODY makes you happy, dont cry My name is NOBODY!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice