Wireless ?

poruka: 8
|
čitano: 4.778
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Wireless ?
pitanje

Ovako, cura mi dobila laptop pa ju zanima kako da upotrebljava wireless...šta treba napraviti, srediti da bi uspjela - pa ako može objašnjenje ??

...hvala unaprijed...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Wireless ?

u wierless ti se bas ne razumim ali imas na netu puno tutoriala o tome

samo googlaj naci ces nesto 100%

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Wireless ?

Koji laptop?

Treba imati wireless ruter i mora enable-ati wireless na laptopu. Vecina laptopa imaja tipku za ukljucivanje, ail moras i softwerski enable : control panel>network connections wireless network connection i tamo enable (ako vec nije) i onda imas dolje kod sata ikonicu ovakvu (slika dolje)

tamo kliknes i oadberes mrezu i gotovo.

wireless wireless
Poruka je uređivana zadnji put ned 1.3.2009 13:55 (krle).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Wireless ?
autorov komentar

Ovako, marka laptopa je Acer, kupljen prije negdje mjesec dana...

16 godina
neaktivan
Wireless ?

A u cemu je tocno problem?! Sto joj nije jasno?! Mozda da tocnije objasnis o cemu se radi, pa mogu pomoci... Radim dosta s mrezama...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Wireless ?

Na većini laptopa sa donje strane ima mali prekidač s kojim se uključuje wireless. Tada se pojavi desno u dnu na alatnoj traci ikona koja izgleda kao televizija. Klikneš 2 puta na tu ikonu i pokažu se dostupne mreže na koje se možeš spojiti. Vidiš koja je tvoja mreža i stisneš conect ili ako nemaš svoju spojiš se na neku koja nije zaštićena i to je to.

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Wireless ?
Joso162 kaže...

Na većini laptopa sa donje strane ima mali prekidač s kojim se uključuje wireless. Tada se pojavi desno u dnu na alatnoj traci ikona koja izgleda kao televizija. Klikneš 2 puta na tu ikonu i pokažu se dostupne mreže na koje se možeš spojiti. Vidiš koja je tvoja mreža i stisneš conect ili ako nemaš svoju spojiš se na neku koja nije zaštićena i to je to.

ok...prije svega upalis wireless na routeru,ili sta vec imas,zatim na laptopu,kak ti je JOSO162 reko i udri...
ja imam hp compaq 6720s,i cim ga upalim sam nade mrezu,ako je ima u rangu...pozz
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
16 godina
neaktivan
Wireless ?

Kao sto je receno trebao bi ti laptop imat wlan adapter ugraden... Najcesce ti ikonica na samom laptopu za ukljucivanje izgleda kao prilozena slika!

Ako taj model pak nema ugraden wireless onda ti treba wireless mrezni adapter ili PCMCIA kartica (isto wireless)!

wireless ikonica wireless ikonica
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. LIVE FOR NOTHING OR DIE FOR SOMETHING!! BURN RUBBER NOT YOUR SOUL!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice