Wireles problem

poruka: 4
|
čitano: 1.451
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Wireles problem

pokusao sam instalirati program TrafficInspector.msi ali je doslo do rusenja racunala (BSD). Nakon restarta nastavio sam instalaciju i program se je instalirao bez daljnih problema, ali se vise nisam mogao spojiti (bezicno) na internet. Za spajanje koristim Tele2 wi fi uredaj. Program sam deinstalirao (i pocistio ostatke) ali na internet se i dalje nemogu spojiti preko wi fi veze. Spajanje je moguce samo ako uredaj kablom spojim sa racunalom a i tada mi na taskbaru stoji da nisam spojen iako veza funkcionira OK(control panel prikazuje vezu otvorenom). Kako u obavjestima stoji da je prisutan problem sa driverima probao sam ih reinstalirati ali problem i dalje ostaje isti.

Konfiguracija je : maticna MSI Z77A-GD65 (soc 1155) sa Intelovim i5 (sandy bridge),grafika je ATI-jeva HD 7770, 16 GB rama i Win7-64 bit. Wi fi adapteri su: DLink (USB stariji -neznam model),Air live USB i Signal King 360000N i na sva tri adaptera je problem isti, Signal King hvata jos dva Wi fi pointa (za jedan imam lozinku) ali se takodr nemogu spojiti iz istog razloga .

Nebi me toliko zamarao ovaj problem ali nalazim se na rubnom podrucju 3G mreze Tele2 a tamo gdje je racunalo veza cesto puca pa  moram wi fi uredaj drzati kod prozora a tamo nemogu drzati racunalo.

Moze li mi netko pomoci?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Wireles problem

Zar nitko nema nikakovu ideju?

0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Wireles problem

Tko zna sta ti je taj program napravio.

Mozes pokusati ocistiti registry. Nakon sto ga ocistis ako ne radi pokusaj s nekog windowsa 7 na kojem radi wireless prebaciti konfiguracijske fajlove na dotican (replace) i dati korisniku ownership na njih. To bi trebalo upaliti. Ako nemas drugi windows 7 mogu ti ja aplodati te fileove...

Jesi li obrisao driver za net prije instalacije novog i pocistio registry ?

Inace kad instaliras programe a pogotovo drivere ili programe koji ih koriste, dobro je citati tok instalacije jer ako BSOD ili rusenje dode na npr. "windows is coping file X..." lakse je kasnije predpostaviti u cemu je problem ako ga je to rusenje izazvalo. Neki programi u instalaciji imaju i opciju da ti lista log tokom instalacije, ja je uvjek koristim ako naidem na program koji je ima jer nikad ne znas...

Ludwig van Beethoven, your beautiful music lives forever
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.8.2013 19:28 (layman).

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Wireles problem

Zašto si uopce isao instalirati TrafficInspector.msi , što je to uopce ? xD

Dobro ti je reko gospodin post iznad , pitaj boga kaj ti je taj program napravio xD

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice