Windows 8 - Explorer.exe pop-up zaključana tema

poruka: 2
|
čitano: 1.978
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Windows 8 - Explorer.exe pop-up

Pozdrav ekipa...

Tražio sam sad malo po forumu, al vidim da nitko nema BAŠ ovakav problem...

Instaliro sam Windows 8 Enterprise x64 , instaliro sam glavne programe (nist specificno, ono Flash Player,Java,Office i slicno....) . Znaci samo ono kaj treba...

I restartam komp, i pocne mi se pojavljivat pop-up windows sa porukom Explorer.exe i mogu stisnut samo ockey...

Naravno pretpostavljem da je to neki virus ili malware...

Vec sam komp cistio u Safe Mode-u sa Malwarebytes-ima i sa ComboFix-om , al mi nije nist pomoglo...

Svaki put se pojavljuje taj ekrancic...

Najgore od svega je kaj komp radi skroz normalno, nist nije sporije, niti steka, svi programi rade normalno :( .

I jos jedna stvar, koja je u biti bitnija od ovoga...

Nakon kaj mi se to pojavilo, imao sam ustekan USB stick i prijenosni HDD u kompu....Na jedan i na drugi mi se instalirao neki "shortcut" za foldere , ali ne onaj koji na svaki folder dodaje *.exe extenziju, nego ovo je bas napravio shortcut od samog uredaja (na zalost nemam sliku da to bolje objasnim :(  ) . I naravno neda se izbrisat taj shortcut jer onda bi izbrisao i sve sa sticka/HDD-a .

Gledo sam po netu da dosta ljudi ima taj problem i kolko sam skuzio to se pojavljuje zato jer Windowsi nisu updajetani (sto kod mene je istina) , al najgore je kaj niko nema neko rjesenje za to

MSI Z77A-G43, i5 3570K, XFX ProSeries 750W , Corsair H70+2XCorsair SP120HP, Corsair 16GB Vengance, OCZ Vertex 4 120GB, Gigabyte GTX660Ti OC, CL X-Fi Xtreme Audio, Chieftec BA-01B-B-B, Logitech G9x

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Windows 8 - Explorer.exe pop-up

Kratko i jasno: instalirao si crackanu Enterprise verziju ,koja je aktivirana KMS-om i čudiš se da ti ne radi dobro?!

Probaj retail ,Windows 8 Core ili Pro ,sa original ključem - sigurno nećeš imati nikakvih problema! Tri mjeseca mogla se kupiti za 40$ ,dva mjeseca mogao si dobiti Osmicu zabadava ,samo da si pratio forum - jednostavno ,aktivacijom sa WMC ključevima ,dok MS nije skužio i ''začepio'' rupu.

A sve te verzije rade i danas ,i dan-danas su ''Genuine''!!

I još uz pokrećeš novu temu ,a postoji Windows 8 - Problemi?!

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.2.2013 12:04 (kizo2703).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice