Pozdrav ekipa...
Tražio sam sad malo po forumu, al vidim da nitko nema BAŠ ovakav problem...
Instaliro sam Windows 8 Enterprise x64 , instaliro sam glavne programe (nist specificno, ono Flash Player,Java,Office i slicno....) . Znaci samo ono kaj treba...
I restartam komp, i pocne mi se pojavljivat pop-up windows sa porukom Explorer.exe i mogu stisnut samo ockey...
Naravno pretpostavljem da je to neki virus ili malware...
Vec sam komp cistio u Safe Mode-u sa Malwarebytes-ima i sa ComboFix-om , al mi nije nist pomoglo...
Svaki put se pojavljuje taj ekrancic...
Najgore od svega je kaj komp radi skroz normalno, nist nije sporije, niti steka, svi programi rade normalno :( .
I jos jedna stvar, koja je u biti bitnija od ovoga...
Nakon kaj mi se to pojavilo, imao sam ustekan USB stick i prijenosni HDD u kompu....Na jedan i na drugi mi se instalirao neki "shortcut" za foldere , ali ne onaj koji na svaki folder dodaje *.exe extenziju, nego ovo je bas napravio shortcut od samog uredaja (na zalost nemam sliku da to bolje objasnim :( ) . I naravno neda se izbrisat taj shortcut jer onda bi izbrisao i sve sa sticka/HDD-a .
Gledo sam po netu da dosta ljudi ima taj problem i kolko sam skuzio to se pojavljuje zato jer Windowsi nisu updajetani (sto kod mene je istina) , al najgore je kaj niko nema neko rjesenje za to