Win se ne dize

poruka: 18
|
čitano: 3.872
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Win se ne dize

win xp

dode do pocetnog screena kad loada sistem i resetira se, i tako u krug dok ga ne ugasim...

Disk sam formatirao ali nakon istalacije opet isti problem

ima tko kakvu ideju

potpis :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Win se ne dize
probaj u biosu namjestiti da ti se boota sa hard diska,jer ako si dizao nove dizao si ih sa cd-a
Intel Celeron 2,2GH mb Jetway i845 s478
16 godina
protjeran
Win se ne dize

probaj prvo od topa savjet

ja savjetujem da instaliraš nove winse s nekog drugog cd-a, jer imao sma sličan (isti) problem s smrdanim cd-om (piratskim naravno)

ili kupi novi

al prvo probaj ovo kaj ti topa veli

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy, http://doxyzagorec.mybrute.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Win se ne dize

toliko nepazljiv i dalje nisam :D

idem veceras na eliminaciju pa cemo vidjet

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
čuj ,želimo ti samo najbolje,ali čudan je to problem,može biti samo do biosa npr grafička je možda namještena na integriranu ili uopće nije namještena itd. kopaj malo po biosu ako se kužiš ,a ako ne onda bolje ne.
Intel Celeron 2,2GH mb Jetway i845 s478
16 godina
neaktivan
Win se ne dize

Jesi li probao uci u safe mode?Isto mozes probati load system defaults u biosu.

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.9.2009 23:42 (Lord Vader).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Win se ne dize

Znaci imao sam ortaka s istim problemom, neznam koja ti je maticna ali kada ti se "dize" stisci  F8 i F9 neizmjenicno i kada ti izbaci crni screen idi na "Last know good konf" i msim da ce raditi a ti kasnije vidi sta mu je ili ga "ocisti"...javi...

[url=http://www.derventacafe.com]Derventa[/url]

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Win se ne dize

Stavi Viagru u dvd, pa tek onda disk.

0 2 hvala 0
16 godina
BadDog_ES kaže...

Znaci imao sam ortaka s istim problemom, neznam koja ti je maticna ali kada ti se "dize" stisci  F8 i F9 neizmjenicno i kada ti izbaci crni screen idi na "Last know good konf" i msim da ce raditi a ti kasnije vidi sta mu je ili ga "ocisti"...javi...

zašto i F8 i F9 i to naizmjenično?! dovoljno je samo pritiskati F8

Bubamara s minigunom. | http://www.erepublik.com/en/referrer/Neil+Armstrong
16 godina
neaktivan
Win se ne dize

mogu biti samo 2 stvari ovdje...

1. ako ti se boota sa cd-a a ne sa dvd-a posto kad se dize sistem moras namjestiti boot na cs (barem je tako kod mene)

2. ako si slucajno pokusao da overklokiras cpu preko biosa... i meni se desavalo dodje do kraja i reebota se komp i tako ukrug... pa ako si barko vrati sve na normalno

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Win se ne dize

Može biti da i nije do kraja završila instalacija operativnog sustava ili je bila prekinuta prijevremeno pa s obzirom da se cd operativnog sustava više ne nalazi u dvd-rom uređaju računalo radi jednu vrstu 'petlje' da se tako izrazim jer ga boota sa hard diska. Probaj vratiti cd operativnog sustava u dvd-rom.

s.t.a.l.k.e.r. AC177-D9

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
stalker kaže...

Može biti da i nije do kraja završila instalacija operativnog sustava ili je bila prekinuta prijevremeno pa s obzirom da se cd operativnog sustava više ne nalazi u dvd-rom uređaju računalo radi jednu vrstu 'petlje' da se tako izrazim jer ga boota sa hard diska. Probaj vratiti cd operativnog sustava u dvd-rom.

Nije ni bila instalacija,... bio je instaliran

16 godina
neaktivan
jurluk kaže...
BadDog_ES kaže...

zašto i F8 i F9 i to naizmjenično?! dovoljno je samo pritiskati F8

pa nisam siguran koje treba  :D

[url=http://www.derventacafe.com]Derventa[/url]
15 godina
neaktivan
Win se ne dize

Samo reinstaliraj windowse i mora raditi. To ti je najbrže i bez muke :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Win se ne dize

Cuj kompletan hard formatiraj i digni windowse nove probaj posudit druge ako onda nerjesis onda ti je hard oso

0 0 hvala 0
17 godina

Procitajte prvi post!

Vec je formatirao i opet isto.

Meni smrdi na pregrijavanje proca, fino skini cooler sa procesora i propusi ga, ocisti malo unutrasnjost i onda probaj.

Ako ne bude onda cemo dalje probati

We are born naked, wet, and hungry. Then things get worse. "It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt."- Rami Belson
15 godina
neaktivan

Moguće je da je proc. Samo što bi ja skinuo i hladnjak i očistio svu pastu na cpu i hladnjaku i nanjeo novu pastu.

Imao sam sličnih problema sa gašenjem svakih par sekundi, dok nisam ovo napravio.

16 godina
neaktivan
Hacker-ri kaže...

win xp

dode do pocetnog screena kad loada sistem i resetira se, i tako u krug dok ga ne ugasim...

Disk sam formatirao ali nakon istalacije opet isti problem

ima tko kakvu ideju

Probaj sa viagrom Cool

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice