win xp
dode do pocetnog screena kad loada sistem i resetira se, i tako u krug dok ga ne ugasim...
Disk sam formatirao ali nakon istalacije opet isti problem
ima tko kakvu ideju
win xp
dode do pocetnog screena kad loada sistem i resetira se, i tako u krug dok ga ne ugasim...
ima tko kakvu ideju
probaj prvo od topa savjet
ja savjetujem da instaliraš nove winse s nekog drugog cd-a, jer imao sma sličan (isti) problem s smrdanim cd-om (piratskim naravno)
ili kupi novi
al prvo probaj ovo kaj ti topa veli
toliko nepazljiv i dalje nisam :D
idem veceras na eliminaciju pa cemo vidjet
Jesi li probao uci u safe mode?Isto mozes probati load system defaults u biosu.
Znaci imao sam ortaka s istim problemom, neznam koja ti je maticna ali kada ti se "dize" stisci F8 i F9 neizmjenicno i kada ti izbaci crni screen idi na "Last know good konf" i msim da ce raditi a ti kasnije vidi sta mu je ili ga "ocisti"...javi...
Stavi Viagru u dvd, pa tek onda disk.
Znaci imao sam ortaka s istim problemom, neznam koja ti je maticna ali kada ti se "dize" stisci F8 i F9 neizmjenicno i kada ti izbaci crni screen idi na "Last know good konf" i msim da ce raditi a ti kasnije vidi sta mu je ili ga "ocisti"...javi...
zašto i F8 i F9 i to naizmjenično?! dovoljno je samo pritiskati F8
mogu biti samo 2 stvari ovdje...
1. ako ti se boota sa cd-a a ne sa dvd-a posto kad se dize sistem moras namjestiti boot na cs (barem je tako kod mene)
2. ako si slucajno pokusao da overklokiras cpu preko biosa... i meni se desavalo dodje do kraja i reebota se komp i tako ukrug... pa ako si barko vrati sve na normalno
Može biti da i nije do kraja završila instalacija operativnog sustava ili je bila prekinuta prijevremeno pa s obzirom da se cd operativnog sustava više ne nalazi u dvd-rom uređaju računalo radi jednu vrstu 'petlje' da se tako izrazim jer ga boota sa hard diska. Probaj vratiti cd operativnog sustava u dvd-rom.
Može biti da i nije do kraja završila instalacija operativnog sustava ili je bila prekinuta prijevremeno pa s obzirom da se cd operativnog sustava više ne nalazi u dvd-rom uređaju računalo radi jednu vrstu 'petlje' da se tako izrazim jer ga boota sa hard diska. Probaj vratiti cd operativnog sustava u dvd-rom.
Nije ni bila instalacija,... bio je instaliran
zašto i F8 i F9 i to naizmjenično?! dovoljno je samo pritiskati F8
pa nisam siguran koje treba :D
Samo reinstaliraj windowse i mora raditi. To ti je najbrže i bez muke :D
Cuj kompletan hard formatiraj i digni windowse nove probaj posudit druge ako onda nerjesis onda ti je hard oso
Procitajte prvi post!
Vec je formatirao i opet isto.
Meni smrdi na pregrijavanje proca, fino skini cooler sa procesora i propusi ga, ocisti malo unutrasnjost i onda probaj.
Ako ne bude onda cemo dalje probati
Moguće je da je proc. Samo što bi ja skinuo i hladnjak i očistio svu pastu na cpu i hladnjaku i nanjeo novu pastu.
Imao sam sličnih problema sa gašenjem svakih par sekundi, dok nisam ovo napravio.
win xp
ima tko kakvu ideju
Probaj sa viagrom