Win 7 na stariji laptop?

poruka: 12
|
čitano: 2.614
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Win 7 na stariji laptop?

Pozdrav,

pošto su mi prodali škart od laptopa, mogu se jedino prebaciti na laptop od majke. To je HP Compaq 6710b. Zanima me dali na njega mogu instalirati windows 7, tj. dali ga podržava? Navodno da da, ali vi mi molim vas potvrdite. Nadalje, zanima me kakva memorija (ima 2GB rama) bi se mogla nadograditi na njega, u pc wizardu piše da je ugrađeni ram: Type :    DDR2-SDRAM PC2-5300 (333MHz)  -  [DDR2-666]  (sada ne kužim jeli 333 mhz ili 666?) Molim as da mi pomognete,

hvala!

0 0 hvala 0
16 godina
Win 7 na stariji laptop?

Moze W7!

Networking Admin,nemam 15 godina takav mi je nick :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Win 7 na stariji laptop?

za sedmicu ti je minimalno dovoljno 1gb rama i 1ghz procesor. tada vjerojatno neće raditi aero, ali sve ostale funkcionalnosti će biti prisutne.

naravno čim više rama i procesorske snage tim bolje.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Win 7 na stariji laptop?
Stryker kaže...

HP Compaq 6710b. Zanima me dali na njega mogu instalirati windows 7, tj. dali ga podržava?

Mozes, radit ce.

15 godina
neaktivan
Win 7 na stariji laptop?

Bez problema, imam i ja sličan laptop.Inače, nemoj da ti padne napamet vistu instalirati.Ona je dosta zahtjevnija od w7.

0 2 hvala 0
16 godina
neaktivan

Vista uopće nije zahtjvenija, pogotovo nakon service packa 2, o čemu ti govoriš.

http://www.speedtest.net/result/917164172.png
15 godina
neaktivan
Win 7 na stariji laptop?

Pa za npr.windows vistu, se preporučuje više od 1gb rama za dobar rad.Dok na sedmici sa 1 gigabajtom  ide odlično.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
AtomicBomb kaže...

Pa za npr.windows vistu, se preporučuje više od 1gb rama za dobar rad.Dok na sedmici sa 1 gigabajtom  ide odlično.

Mogu ja napisat da se preporučuje 64gb ram, i gdje smo sad?

15 godina
neaktivan
Win 7 na stariji laptop?

Sad smo na trolanju teme.

Ne vidim kakve veze ima ovo sa temom.Ja sam savjetovao, a ti ideš u neke pričice.

Nemam namjeru se svađati, samo poučen svojim iskustvima savjetujem druge.

pozdrav!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
AtomicBomb kaže...

Sad smo na trolanju teme.

Ne vidim kakve veze ima ovo sa temom.Ja sam savjetovao, a ti ideš u neke pričice.

Nemam namjeru se svađati, samo poučen svojim iskustvima savjetujem druge.

pozdrav!

Ok sve je uredu, ni ja se nemam namjeru svađat. Neka pređe na Win7 i to je to, ja sam samo reko da je Vista sa SP2 otprilike ista kao Windows 7.

16 godina
neaktivan
Win 7 na stariji laptop?

Da se ne prepirete:

Vista Vista
Win7 Win7
Google is NOT your friend!!! (btw: 1domagoj1 IS time traveler)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Stryker kaže...

Pozdrav,

pošto su mi prodali škart od laptopa, mogu se jedino prebaciti na laptop od majke. To je HP Compaq 6710b. Zanima me dali na njega mogu instalirati windows 7, tj. dali ga podržava? Navodno da da, ali vi mi molim vas potvrdite. Nadalje, zanima me kakva memorija (ima 2GB rama) bi se mogla nadograditi na njega, u pc wizardu piše da je ugrađeni ram: Type :    DDR2-SDRAM PC2-5300 (333MHz)  -  [DDR2-666]  (sada ne kužim jeli 333 mhz ili 666?) Molim as da mi pomognete,

hvala!

Pozdrav i tebi. Bez problema možeš instalirat Win 7 Ultimate. Ako nakon instalacije i najprije pogledaš u device manageru ako fale i trebaš skinut na linku a možeš sve skinut i poslije možeš drivera pržiš na CD/DVD tak da nemoraš iznova s neta skineš i nakon prženja sva drivera nalazi na CD/DVD-u. {#}

Nenad
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice