Vista...

poruka: 9
|
čitano: 2.430
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Vista...

Moze pomoc..dali vama vista svako 4 ili 5 paljenje kompa..skida novi update..ili ga instalirava...???dal se to ikako moze tajk update iskljuciti..nisam bas siguran rovat po visti..jel mi je puno,puno drugacija od xp-a...moze pomoc..:??

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Vista...

Udateti su ti potrebni.

Evo klik na Vista orb-Control panel-Windows update-u lijevom plavom djelu klikni na Change settings-

stavi točkikicu pokraj Check for updates but let me choose whether to download and install them.

Torrent je zakon!!
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.4.2009 20:12 (Koja_pila).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Vista...

Kolega ti je svaki korak objasnio;-))

Procesor: AMD Athlon 64 X2 4200+, Matična: MSI K9N Neo V2, Grafička kartica: MSI Nvidia 8400GS 512MB, RAM: 2GB, HDD: Maxtor 160GB, Monitor: Philips 190CW, Kućište: Coolmaster, OS: Windows Vista Ultimate SP1
17 godina
neaktivan

Za isključiti automatski update otvori Control Panel - Check for updates - Change settings.

Inače Microsoft update obično izdaje utorkom. Ako isključiš Automatski update poželjno je svako toliko napraviti ručno update windowsa.

Zakasnio.

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.4.2009 20:15 (Perica).
16 godina
neaktivan

hh..hvala...svima...

16 godina
neaktivan
Vista...

Može pomoć....ovdje pišem da me modovi ne kazne zbog duplih tema...

1.Problem:Instalirao sam nedavno vistu(pogledaj moj pc)i kad stisnem start dolje di gasim obično na xp imam stand by,lock i onu strelicu...jel mogu nekako namjestit da mi je tamo shut down i restart?(btw.nekad kad mi se trebaju updatovi instalat onda mi je tamo shut down ali samo onda)

2.Problem:Sad jučer mi je komp nešto počeo zezat...idem ga gasit ,a on installing updates 1 of 1...i dobro onda se updata i onda shuting down...pa ide samo onaj plavi kružić i neće se ugast(pa ga moram "prisilno"ugasit(iskopčat iz struje)i to me živcira...to mi se tek jučer pojavilo a prije nije.

Kako da rješim ovo sve???

Djela govore.Milan Banditič.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Vista...

1.nemozes jer je to vistin start itakav je kakav je,mozes samo u postavkama podesit sta koja tipka da ti radi ,mislim da ti je za shut down bas to a ne sleep,ali sve sto trebas je bas na toj strelici koju si spomenio

2. nebi bilo lose ni malware provjeriti ili najvjerojatnije neki virus pokupljen

Imam problema sa snom. Ne da mi se ustati iz kreveta.
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.6.2009 13:25 (dadododo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
dadododo kaže...

1.nemozes jer je to vistin start itakav je kakav je,mozes samo u postavkama podesit sta koja tipka da ti radi ,mislim da ti je za shut down bas to a ne sleep,ali sve sto trebas je bas na toj strelici koju si spomenio

2. nebi bilo lose ni malware provjeriti ili najvjerojatnije neki virus pokupljen

hmm prije par dana sam cijeli komp skenirao sa nod32,avirom i windows defenderom i našao je par pa sam ih zroko...a i jučer mi kenjo da je out of date avira..sad updato...nezz vidit ću kako se danas gasi pa se vratim ako bude potrabno
Djela govore.Milan Banditič.
17 godina
neaktivan
Vista...

E sa ovim prisilnim shutdown si najvjerojatnije zeznul Windowse.nisi to smio raditi,nego si jednostavno trebal pričekati,ponekad ti se update radi i do 1 sata,znači trebal si pričekati.

A za promjenu  gumbi prvi podesi na shutdown u Power Options

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice