Vista Problem na laptopu!

poruka: 4
|
čitano: 1.437
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Windows Vista Problem na laptopu!
pitanje

Kako gore na naslovu piše imam jedan neobičan problem koji nisam nikad doživio na niti jednom OS sustavu na svojim računalima. Kupio sam si laptop Toshibu satelite sa 1Gb memorije i celeron procesorom na 1.6Ghz. Sve je normalno radilo, do poslje SP1 za vistu i još je neko vrijeem radio bez greški ali sada se događa sljedeće, normalno pokreće windowse i sve leti, ali kada uđem u account nastaju problemi, kako imam sa strane zauzeće memorije i procesora u gadgetima jasno mi prikazuje stvarno neobično ponašanje procesora, očita mi sve programe, i kada krenem raditi na laptopu zauzećemu poraste na 100% a memorija skače preko 67% i ti staje sve troka i ne ide mi u glavu zbog čega? Dali netko ima sličan problem ili zna rješiti ovaj??

Puno pozdrava... Cool

Cro-PS3
Poruka je uređivana zadnji put uto 19.8.2008 20:42 (Cro-PS3).

1 0 hvala 1
17 godina
RE: Windows Vista Problem na laptopu!

pa normalno da dok se ne upali ne koristi sve, kada se upali, sve se uspri, radi puno procesa, no ako ti se to nije dešavalo prije sp1, pokušaj ga deinstalirati

Moje račuanlo: ASRock ALiveSATA2-GLAN, 1024 MB (DDR2-667 2x512) AMD Athlon 64 3200+ (2),Nvidia GeForce 7600gs (256mb), 160gb.... 1. Isatknuti suradnik na gallery.live.com
17 godina
neaktivan
RE: Windows Vista Problem na laptopu!
Cro-PS3 kaže...

Kako gore na naslovu piše imam jedan neobičan problem koji nisam nikad doživio na niti jednom OS sustavu na svojim računalima. Kupio sam si laptop Toshibu satelite sa 1Gb memorije i celeron procesorom na 1.6Ghz. Sve je normalno radilo, do poslje SP1 za vistu i još je neko vrijeem radio bez greški ali sada se događa sljedeće, normalno pokreće windowse i sve leti, ali kada uđem u account nastaju problemi, kako imam sa strane zauzeće memorije i procesora u gadgetima jasno mi prikazuje stvarno neobično ponašanje procesora, očita mi sve programe, i kada krenem raditi na laptopu zauzećemu poraste na 100% a memorija skače preko 67% i ti staje sve troka i ne ide mi u glavu zbog čega? Dali netko ima sličan problem ili zna rješiti ovaj??

Puno pozdrava... Cool

Stavi XP, jer je ovo preslaba konfiguracija da bi ugodno radio na Visti.
#smajli koji koluće očima#
17 godina
neaktivan
Vista Problem na laptopu!
autorov komentar
prihvaćeno rješenje

Nije preslaba konfiguracija sve radi normalno, otkrio sam u čemu je problem VISTA ima tako ajmo reć sustav zaključavanja ili ti sigurni sustav ako neko probije u laptop a da ne zna vašu šifru tj. nije bila šifra na admin računu i zato je smrzvala ali sam je redovno probio kroz procese isključio sam taj proces ali sve em zezalo dok nisam satvio šifru na admin račun :D

Cro-PS3
Poruka je uređivana zadnji put sub 13.12.2008 19:09 (Cro-PS3).

1 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice