Imam problem
Pokusao sam s sto playera nijedan ne sljaka.....stavio codece svih vrsta i dalje nece
naime
probelm je kad pustim neki video ima zvuka ali slike nema...kak to rijesit?????
Imam problem
Pokusao sam s sto playera nijedan ne sljaka.....stavio codece svih vrsta i dalje nece
naime
probelm je kad pustim neki video ima zvuka ali slike nema...kak to rijesit?????
Kao prvo stavi Revo Uninstaler kad ga otvoris dobis popis programa desni klik na odabrani program i Uninstal pa kad dobis cetri mogucnosti odaberi Advanced i ocisti sve kaj ostane, na taj nacin deinstaliraj sve video playere i codec pack-ove koje imas na kompu jer su ti se potukli kodeci. Ja ti preporucam kao video player Media Player Clasic Home Cinema samo napravis poveznicu sa odredjenim fileom kad dobis popis programa s kojim zelis otvoriti taj file stavis kvacicu na Media Player Home Cinema i tako za bilo koji tip videa i to je to neces imat problema!!!
Imam problem
ma nije problem u kojem je zapisu...jer sam probo mpeg, avi, sve...
Probaj s vlc-om, ja ga koristim i bolji mi je od svih playera, ima u sebi integrirane codece tako da kad gledas preko njega ne trebas nikakav codec instaliravat, a prepoznaje cak i dvd-e, iso-e, ma predobar program!
probao
probao
Probaj ovaj program K-Lite Mega CodeC Pack 1.57. Ja jos nisam naiso na neki video zapis a da ovj program ga nije mogo otvorit.
Jesi probao s Gom playerom, za njega ti ne trebaju nikakvi dodatni kodeci, a otvara sve živo.
nista
otkrio sam samo da mi NERO player otvara .. ovi ostali nista..ak nist mogu s nerom gledat filmove
Eto nekaj je uspjelo bitno da mozes gledat, no imas ozbiljan problem s Xp-om cini mi se nekaj gadno posvadilo ili nekaj fali mozda nekaj ne stima s Directx!!!
nista
otkrio sam samo da mi NERO player otvara .. ovi ostali nista..ak nist mogu s nerom gledat filmove
Jesi probao s Gom playerom, za njega ti ne trebaju nikakvi dodatni kodeci, a otvara sve živo.