Video >> slike

poruka: 7
|
čitano: 2.333
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Video >> slike

Imam mp4 video, i trebam neke dijelove, 2 sekunde ovdje-ondje, dobiti u slikama. Našao sam http://www.dvdvideosoft.com/guides/free-video-to-jpg-converter.htm ali on radi samo s cijelim videom (bah), ne može samo dio, a video je prilično velik. Ako možda u Elementsu postoji opcija, može, jer ga imam.

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Video >> slike

VLC Player i pod hotkeys pogledaj koja tipka je za hvatanje slike iz videa. Ne vidim zašto je ovo neki problem.

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Video >> slike

Još jedna stvar, zaboravio sam... Ne treba mi cijeli video, već samo selekcija dijela pojedinačnog framea. Dakle, trebam označiti jedan dio na zamrznutom videu, i taj dio trebam eksportirati u jpg. Obzirom da se radi o stotinama slika, to su dani posla u VLC-u. Moja greška, trebao sam biti precizniji.

16 godina
Video >> slike

Onda najbolje uslikaj cijeli frame pa onda to cropaj u nekome uređivaču slika. To je vrlo jednostavno i ne zahtijeva puno vremena. Preporučujem pain.net.

Mrzim svoj nadimak!!!

1 0 hvala 0
17 godina
Video >> slike

Probaj sa Screen Capture 5.1 free. Hvataš sadržaj ekrana na koji god način želiš (dio, prozor, cijeli ekran...). Meni je ok kao rezervni capture program pošto mi je glavni Corel capture.

Ili, kao što je kolega gore rekao, otvoriš Elements (koliko vidim spomenuo si da imaš), pritisneš print screen tipku na tastaturi, paste (zalijepiš cijeli ekran u Elements) i koristiš opciju crop (izrezivanje). Pretpostavljam da si mislio na Photoshop Elements.

Mali korak za čovjeka, velik za stonogu
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Micek kaže...

Probaj sa Screen Capture 5.1 free. Hvataš sadržaj ekrana na koji god način želiš (dio, prozor, cijeli ekran...). Meni je ok kao rezervni capture program pošto mi je glavni Corel capture.

Ili, kao što je kolega gore rekao, otvoriš Elements (koliko vidim spomenuo si da imaš), pritisneš print screen tipku na tastaturi, paste (zalijepiš cijeli ekran u Elements) i koristiš opciju crop (izrezivanje). Pretpostavljam da si mislio na Photoshop Elements.

Ja nisam konkrento na to mislio. Govorio sam da pomoću vlc-a uslika frame u videu i onda ga obradi u paint.net. Ovo što ti govoriš je capturing slike koju renda grafička. To nije dobro jer ponekad može doći do gubitka kvalitete slike. Npr. video je u rezoluciji 1280*1024. a ti ga gledaš na 800*600. Tu se izgubi kvaliteta je screen captring uslika 800*600 sliku.

Mrzim svoj nadimak!!!
15 godina

Tako nešto sam i izveo. Print Screen na svim frameovima (150 njih :)). crop i resize, save. Hvala svima

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice