Svi fontovi otišli u italic

poruka: 7
|
čitano: 1.566
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Imam jako cudan problem.Skoro svi fontovi na netu i ponegdje u windowsima su mi se promjenili sami od sebe u Italic(kurziv).Probo sam ih podesavat u Operi,ali nista.Probo sam mjenjat u Windowsima(Personalize->Apperance properties->Advance) i opet nista.Molio bih ako neko zna rjesenje za ovaj cudan problem.Dolje sam postavio sliku kao primjer.

Hvala i Pozdrav!

Problem Problem
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. AMD Athlon64 X2 5200,Ati radeon HD 4870 512ram,2xWD 160GB,Gigabyte GA-M57SLI,4 gb ram,OCZ 600w powerXstream,Zvučnici-Sony MHC-EC77,Kučište-Gigabyte Chasis Poseydon,ASUS 22"
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.1.2009 23:35 (kikolo rikolo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Instaliraj TuneUp utilities i unutar njega, pod TuneUp Styler imaš dvije opcije, pa probaj.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

vozdra.

imo sam i ja isti problem. al bas ono. isti. xD.

ja nisam naso rjesenja nikakvog za to. al to me jednog dana tolko raz*BEEP*zdilo da sam fino start-run-format c:

i onda ofc windowse opet installo. i sad je sve opet ravno jeeeej

|^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^| || |...NOOB TRUCK..........| ||'|";,__ |_..._..._______===|=||_|__|..., ] "(@)'(@)"""''"**|(@)(@)*****''(@) [url=http://profile.xfire.com/inferno2912][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/inferno2912.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Svi fontovi otišli u italic
macak kaže...

Instaliraj TuneUp utilities i unutar njega, pod TuneUp Styler imaš dvije opcije, pa probaj.

Evo probo ali nazalost nije pomoglo.Ipak hvala na pomoci. 
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. AMD Athlon64 X2 5200,Ati radeon HD 4870 512ram,2xWD 160GB,Gigabyte GA-M57SLI,4 gb ram,OCZ 600w powerXstream,Zvučnici-Sony MHC-EC77,Kučište-Gigabyte Chasis Poseydon,ASUS 22"
17 godina
neaktivan

Evo bas kad sam gubio nadu uspio sam rijesiti.Naso sam na nekoj stranici neki Regfix koji Vista fontove u normalu,i fala bogu proradio.

17 godina
moderator
kikolo rikolo kaže...

Evo bas kad sam gubio nadu uspio sam rijesiti.Naso sam na nekoj stranici neki Regfix koji Vista fontove u normalu,i fala bogu proradio.

Daj link da i drugi znaju kako rijesiti problem, ako se suoce s njim.
17 godina
neaktivan
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice