Što je "My Stationery" file?!

poruka: 9
|
čitano: 1.651
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Pozdrav,

U My Documents-u mi se pojavio neki "My Stationery" file. Piše da sadrži ArtDeco.htm, Bamboo.htm, bamboo.jpg itd.

Što je to i smijem li izbrisati taj file? Koristim Windows XP, SP3.

Hvala,

Matija

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Što je "My Stationery" file?!
The Chaser kaže...

Pozdrav,

U My Documents-u mi se pojavio neki "My Stationery" file. Piše da sadrži ArtDeco.htm, Bamboo.htm, bamboo.jpg itd.

Što je to i smijem li izbrisati taj file? Koristim Windows XP, SP3.

Hvala,

Matija

To ti je ostavila neka aplikacija. Možeš obrisati ako ne koristiš tu aplikaciju.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
neaktivan

Taj file se vjerovatno pojavio kada sam instalirao hrvatski rječnik za Office, ali nisam siguran. Možda se pojavio i zbog Windows Live-a. Koliko je bitan taj file? Može li se izbrisati? Jer ne radi se o nikakvom folderu, već o nekom malom fileu. A kada odem na "properties" - customize, onda se na folderu u donjem desnom kutu vide neke bezvezne slike.

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.9.2011 22:54 (The Chaser).

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

stationery ti je na engleskom naziv za papir na kojem se pišu pisma pa tako na kompu su to pozadine za tekst koji pišeš u nekom programu. vjerovatno si takav neki program nedavno instalirao, pa je on napravio taj fajl

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.9.2011 22:57 (Wolverine).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Da, u pravu si. Te slike (u "My Stationary" fileu) i izgledaju kao neka podloga za pisanje. Zadnje što sam instalirao je hrvatski rječnik za Office 2010. Osim toga, samo sam malo mijenjao account na Windows Live-u (ako je to uopće bitno).

Inače, u tom "My Stationery" fileu se nalaze slike i linkovi od tih slika.

Što mi predlažete...da si taj file negdje spremim ili da ga zbrišem?!

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.9.2011 23:12 (The Chaser).

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
The Chaser kaže...

Da, u pravu si. Te slike (u "My Stationary" fileu) i izgledaju kao neka podloga za pisanje. Zadnje što sam instalirao je hrvatski rječnik za Office 2010. Osim toga, samo sam malo mijenjao account na Windows Live-u (ako je to uopće bitno).

Inače, u tom "My Stationery" fileu se nalaze slike i linkovi od tih slika.

Što mi predlažete...da si taj file negdje spremim ili da ga zbrišem?!

vjerojatno backgroundi za u mail i sl.

koliko je velik fajl? ak nije preveliki ostavi ga, šta ti smeta... i ostavi ga na istom mjestu jer će ga program koji ga je instalirao tražiti na tom mjestu

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.9.2011 23:35 (Wolverine).
17 godina
neaktivan

Fajl je velik 246 KB. Baš sam ga sakrio u jedan folder, a sad kad si ti sve ovo rekao sam ga vratio na staro mjesto. Šteta...znači, da ga ostavim na miru?

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

ma da kad je tak mali i inertan, nema svrhe ga micat. druga stvar da je veliki fajl i da je aktivan pa da ti smeta u radu na kompu

17 godina
neaktivan

OK, ostavit ću ga na miru. Je da je ružan jer ima onu ružnu ikonu (prva kad se bira ikona), ali nema veze. Ništa mi ne smeta pa ga neću niti dirat. Hvala ti na pomoći!{#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.9.2011 9:23 (The Chaser).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice