Startup problem

poruka: 37
|
čitano: 3.723
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Startup problem

pokušao sam sve žive i nežive načine no nikako da maknem libraries (http://www.2shared.com/photo/mv43ISAi/startup_problem.html)    koji mi se svaki put pojavi kad upalim komp, molim vas pomozite ako znate kako rijesiti ovaj problem

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Startup problem

To je normalno da bude..

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Startup problem

kako normalno, nikad mi se to u zivotu nije prije događalo, samo počelo odjednom prije par dana???

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Startup problem

ajde ljudi nije valjda da nitko nezna baš o ovome??? -.-

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Startup problem
nixon227 kaže...

pokušao sam sve žive i nežive načine no nikako da maknem libraries (http://www.2shared.com/photo/mv43ISAi/startup_problem.html)    koji mi se svaki put pojavi kad upalim komp, molim vas pomozite ako znate kako rijesiti ovaj problem

Neznam sta si sve isprobao (mogao si napisat) ali evo ti par prijedloga:

Probaj sa Ccleanerom (slika)

Ili All Programs>Startup>i pogledas da ti ne pise Libraries

Muškarci od svojeg donjeg rublja i od žena žele isto: malo podrške i malo slobode ;-)
15 godina
neaktivan
Startup problem

ništa, probo sam i to :((((

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Startup problem

Novi sam ovdje,a i na kompovima,a upao sam u teške probleme,pa molim pomoć po hitno ako je moguće.Kupio sam toshibin laptop sa predinstaliranom sedmicom,no kako imam legalne xp home,i kako sam se naučio s njima raditi,htjeo sam ih staviti na laptop.Prvo mi nije dao formatirati particiju na kojoj je sedmica,kada sam ju pokušao deinstalirati,odnosno obrisati ni to mi nije dao,a sad jednostavno više ništa ne mogu,niti pokrenuti sedmicu,niti reinstalirati sedmicu niti instalirati xp.upali se,zakoči na onim raznobojnim točkicama i predloži mi da pokrenem system repair,kada to pokrenem,kaže mi da nije uspio ništa napraviti i isključi se.Šta da radim?Očajan sam već jer se tri dana mučim s time.Unaprijed hvala na svakoj pomoći

0 0 hvala 0
15 godina
Startup problem

A na koji nacin si pokusao formatirati, deinsatlirati particiju?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
vinkan kaže...

Novi sam ovdje,a i na kompovima,a upao sam u teške probleme,pa molim pomoć po hitno ako je moguće.Kupio sam toshibin laptop sa predinstaliranom sedmicom,no kako imam legalne xp home,i kako sam se naučio s njima raditi,htjeo sam ih staviti na laptop.Prvo mi nije dao formatirati particiju na kojoj je sedmica,kada sam ju pokušao deinstalirati,odnosno obrisati ni to mi nije dao,a sad jednostavno više ništa ne mogu,niti pokrenuti sedmicu,niti reinstalirati sedmicu niti instalirati xp.upali se,zakoči na onim raznobojnim točkicama i predloži mi da pokrenem system repair,kada to pokrenem,kaže mi da nije uspio ništa napraviti i isključi se.Šta da radim?Očajan sam već jer se tri dana mučim s time.Unaprijed hvala na svakoj pomoći

stavi cd sa xp-om u drive, restartaj komp i uđi u setup te odaberi kao boot device cd/dvd i izađi te kad ti se pojavi poruka "boot from cd/dvd" pritisni bilo koju tipku i kad se pokrene instalacija xp-a, odabereš da formatiraš hard i onda instaliraš xp

15 godina
neaktivan
Startup problem

Jesi li probao pokrenuti Last know configuration?

One good thing about music, when it hits you, you feel no pain. - Bob Marley
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

jesam,ali ništa,samo mi pola sata vrti onu crtu i onda napiše da ga restartam,ja to napravim i opet isto

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.6.2011 16:54 (vinkan).
14 godina
neaktivan

probao sam i to,ali jednostavno mi učitava cd i prebaci ga na hard,a u biosu mi ne da isključiti hard,nego ga samo da staviti kao drugi uređaj

14 godina
neaktivan
Startup problem

neki su mi predlagali i da ga rastavim pa izvadim onu malu baterijicu,ali ja se to ne usudim

0 0 hvala 0
15 godina

Napravi kao sto ti je wolverine rekao ili bootaj sa Hirens boot cd-om, formatiraj hard i onda instaliraj xp

14 godina
neaktivan
mrud kaže...

Napravi kao sto ti je wolverine rekao ili bootaj sa Hirens boot cd-om, formatiraj hard i onda instaliraj xp

Sorry ako sam dosadan,ali kad napravim taj boot cd,kako onda dalje ide postupak,odnosno,trebam li još nešto posebno ja odraditi ili on to radi sam?(mislim,osim formatiranja harda)

15 godina
vinkan kaže...
mrud kaže...

Sorry ako sam dosadan,ali kad napravim taj boot cd,kako onda dalje ide postupak,odnosno,trebam li još nešto posebno ja odraditi ili on to radi sam?(mislim,osim formatiranja harda)

Evo u ovoj temi imas:

http://www.bug.hr/forum/topic/windows/instalacija-windows-xp-operativnog-sustava/61283.aspx

17 godina
neaktivan
Startup problem

Evo, našao sam ovaj program za to sredit. Skinuo sam ga i skenirao sa Avirom i ne javlja nista.

Nisam isprobavao jer ne koristim 7-icu. Ako zelis probaj...

Windows 7 Navigation pane customizer

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Startup problem

skinuo sam hirens boot cd,ali je arhiviran,kada sam ga raspakirao,pojavila se još jedna arhiva,pa sam i nju raspakirao,ali sada neznam šta da snimim na cd,a što se tiče instalacije xp-a,to sam već radio na desktopu i išlo je bez problema,ali ovo me ubija

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Startup problem

Da li možda trebam napraviti neki image file od njega ili što?Molim Vas pomagajte!!!!!

0 0 hvala 0
15 godina

Hirens snimi kao bootabilan medij sa Nerom, img burnom i sl..

On bi ti trebao biti u iso formatu (image)

15 godina
neaktivan
Startup problem

može meni pomoć?? -.-

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
mrud kaže...

Hirens snimi kao bootabilan medij sa Nerom, img burnom i sl..

On bi ti trebao biti u iso formatu (image)

Sve napravio kako je rečeno,ali on jednostavno odbija bootati sa roma.Stalno mi pokušava dizati sa harda i zaglavi na one 4 točkice i pohavljuje mi se ono za popravljanje ili normalno startanje.Na rubu sam živaca.

17 godina
neaktivan
nixon227 kaže...

može meni pomoć?? -.-

Nixon, moj post iznad je za tvoj problem.

Probaj, mozda ti pomogne.

Al prvo pospremi podatke iz tih foldera na neko drugo mjesto za svaku sigurnost...

15 godina
neaktivan
Startup problem

nažalost nije pomoglo -.-

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Startup problem

kako da"natjeram" toshibin laptop da mi podigne windowse sa usb-a?Kako god postavim postavke(f2 i f12)on mi podize sistem sa harda,ni cd ni usb ne tepe ni pod stručno?

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.6.2011 17:53 (vinkan).

0 0 hvala 0
17 godina

Jesi namjestio u Biosu da ti je First boot USB?

Jednom ću biti toliko bogat da ću otvoriti jogurt i ne polizati poklopac!
14 godina
neaktivan

Jesam i to na oba mjesta,ali jednostavno neće.Učitava sa harda ko da ga je netko ukleo.Kada učitava niti prepoznaje boot cd(kada ga namjestim u biosu)niti usb,a nema opcije za isključiti hard pri učitavanju.

17 godina
vinkan kaže...

Jesam i to na oba mjesta,ali jednostavno neće.Učitava sa harda ko da ga je netko ukleo.Kada učitava niti prepoznaje boot cd(kada ga namjestim u biosu)niti usb,a nema opcije za isključiti hard pri učitavanju.

Ne kuzim sta ti je ovo "Jesam i to na oba mjesta"?

Pa ima samo jedan bios i jedno mjesto gdje se to radi!?

First boot USB, ostale stavi na Disabled.

Jednom ću biti toliko bogat da ću otvoriti jogurt i ne polizati poklopac!
14 godina
neaktivan

na laptopu ima f2 za bios i f12 za boot,to su oba mjesta,a ne da mi staviti ništa na disabled,to me i pati. 

17 godina
neaktivan
Startup problem

nixon, ovdje imas malo pomoci za tvoje libraries-a...

Mada ovo je petljanje sa registry-em, pa to radi samo ako si siguran...

how-to-disable-and-remove-libraries-from-windows-7-explorer

how-to-hide-or-show-libraries-in-the-navigation-pane-of-windows-7-explorer

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.6.2011 21:05 (Kezo).

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice