Skype problem

poruka: 8
|
čitano: 4.649
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Skype problem

Imam problem,naime svaki put kad imam s nekim razgovor čuje mi se kao da zuji nešto. To čuje onaj s kim pričam. Imam laptop Acer Aspire 7551G,i mogu li to kako popravit?

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Skype problem

Imaš li slušalice, odnosno mikrofon na slušalicama? Ako ne, to je do ugrađenog mic-a u laptopu. Na mojoj toshibi se zna čuti ventilator kad ubrzava, udaranje po tipkovnici ili jednostavno šusti. To je do tog integriranog mic-a.

15 godina
neaktivan
Skype problem

pozz narode...imam problem sa skype.....prilikom zadnjeg update skype pojavila mi se ova greška i više neće nikako "Failed to get proc address for GetLogicalProcessorInformation (KERNEL32.dll)"..

deinstačiram instaliram isto bude...pomagajte

0 0 hvala 0
14 godina
Skype problem

Pozdrav.
Od nedavno kada odem "online" na skype, pored skypea mi bude "skypemotion", zanima me kako to mogu ukolniti.
Tog programa nema u control panel-u u "uninstal program"  tako da ga ne mogu ukloniti kao npr recimo skype.
Pokuša sam i ponovno instalirati skype i obrisati njegov folder is " program files" ali ništa.

Ako netko zna kako da se toga riješim.
Bio bi mu zahvalan.

"slike su u privitku"

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Skype problem

Probaj sa ovim njihovim uninstallerom.

0 0 hvala 1
14 godina
Marko :D kaže...

Probaj sa ovim njihovim uninstallerom.

Hvala ti , problem je riješen {#}

14 godina
neaktivan
Skype problem

Bilo bi poželjno da malo počistiš sa CCleanerom i napraviš brzi scan sa Malwarebytesom jer je taj program Adware.

0 0 hvala 1
14 godina
Marko :D kaže...

Bilo bi poželjno da malo počistiš sa CCleanerom i napraviš brzi scan sa Malwarebytesom jer je taj program Adware.

Sad ću ja sa Combofix-om, i moram napraviti "update" antivirusa

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice