Imam problem,naime svaki put kad imam s nekim razgovor čuje mi se kao da zuji nešto. To čuje onaj s kim pričam. Imam laptop Acer Aspire 7551G,i mogu li to kako popravit?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Imaš li slušalice, odnosno mikrofon na slušalicama? Ako ne, to je do ugrađenog mic-a u laptopu. Na mojoj toshibi se zna čuti ventilator kad ubrzava, udaranje po tipkovnici ili jednostavno šusti. To je do tog integriranog mic-a.
pozz narode...imam problem sa skype.....prilikom zadnjeg update skype pojavila mi se ova greška i više neće nikako "Failed to get proc address for GetLogicalProcessorInformation (KERNEL32.dll)"..
deinstačiram instaliram isto bude...pomagajte
Pozdrav.
Od nedavno kada odem "online" na skype, pored skypea mi bude "skypemotion", zanima me kako to mogu ukolniti.
Tog programa nema u control panel-u u "uninstal program" tako da ga ne mogu ukloniti kao npr recimo skype.
Pokuša sam i ponovno instalirati skype i obrisati njegov folder is " program files" ali ništa.
Ako netko zna kako da se toga riješim.
Bio bi mu zahvalan.
"slike su u privitku"
Probaj sa ovim njihovim uninstallerom.
Probaj sa ovim njihovim uninstallerom.
Hvala ti , problem je riješen
Bilo bi poželjno da malo počistiš sa CCleanerom i napraviš brzi scan sa Malwarebytesom jer je taj program Adware.
Bilo bi poželjno da malo počistiš sa CCleanerom i napraviš brzi scan sa Malwarebytesom jer je taj program Adware.
Sad ću ja sa Combofix-om, i moram napraviti "update" antivirusa