Racunalo se zamrzne kad instaliram Igru/Program

poruka: 8
|
čitano: 3.638
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Nedavno sam dobio novo racunalo , radio je sasvim dobro par tjedana, ali onda je dosao prvi problem, graficka kartica i RAM-mi su prestali raditi kako spada to jest svaki put u igirici (Assassins Creed, GTA 4, Fallout 3,....itd) zamrznuo bi mi se komp nakon 10-15 min igranja i morao bih reboot napraviti Izlanuo se! Taj sam problem rijesio . Racunalo je bilo na servis u sada sve ok radi.

ALI  sada imam veci problem. Prvo nakon servisa , stavio sam par promijena na kompu, dodao sam vista look i rocket-dock, (totalno cool)Smijeh

Komp je radio super , ali kad bi isao instalirati novu Igru/Program komp bi se zamrznuo kad bi instalacija bila u tijeku, zavisi o Igri/Programu, dosao bi do 60% i bum! Mršti se , reboot-a sam komp, i dosla mi je obavijest o Windows upadate-u, instalirao sam update misleci da cu rijesti problem sa instalacijom, ali nije, sad svaki put kada mi se dize sustav nakon login-a, izbaci mi dva security warning prozora, jedan je za rocketdock, jel ga windows smatra opasni, a drugi je hmmm to je ono cudno C:\WINDOWS\system32\drivers\ndis.exe. ,a  dalje komp se zamrzne kod instalacije .

Koristio sam registery easy, CCleaner da nademo stetne file-ove,ipak nasao dosta problem-a i to popravljeno ali i dalje freezza kod instalacije.

Moja Konfiguracija: Microsoft Windows XP Professional (Build Service Pack 32600)  ,Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz, RAM DDR2  3.2 GB (4 GB) ATI Radeon HD 4830 512 MB GDDR3, DirectX 9.0c, HDD 480 GB i PIONEER DVD-RW DVR-216D i maticna ploca gigabyte ga- EP43-DS3L

Mozete vidjeti video o mojem problemu:

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.7.2009 14:31 (UltraMarine).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Racunalo se zamrzne kad instaliram Igru/Progra
UltraMarine kaže...

Nedavno sam dobio novo racunalo , radio je sasvim dobro par tjedana, ali onda je dosao prvi problem, graficka kartica i RAM-mi su prestali raditi kako spada to jest svaki put u igirici (Assassins Creed, GTA 4, Fallout 3,....itd) zamrznuo bi mi se komp nakon 10-15 min igranja i morao bih reboot napraviti Izlanuo se! Taj sam problem rijesio . Racunalo je bilo na servis u sada sve ok radi.

ALI  sada imam veci problem. Prvo nakon servisa , stavio sam par promijena na kompu, dodao sam vista look i rocket-dock, (totalno cool)Smijeh

Komp je radio super , ali kad bi isao instalirati novu Igru/Program komp bi se zamrznuo kad bi instalacija bila u tijeku, zavisi o Igri/Programu, dosao bi do 60% i bum! Mršti se , reboot-a sam komp, i dosla mi je obavijest o Windows upadate-u, instalirao sam update misleci da cu rijesti problem sa instalacijom, ali nije, sad svaki put kada mi se dize sustav nakon login-a, izbaci mi dva security warning prozora, jedan je za rocketdock, jel ga windows smatra opasni, a drugi je hmmm to je ono cudno C:\WINDOWS\system32\drivers\ndis.exe. ,a  dalje komp se zamrzne kod instalacije .

Koristio sam registery easy, CCleaner da nademo stetne file-ove,ipak nasao dosta problem-a i to popravljeno ali i dalje freezza kod instalacije.

Moja Konfiguracija: Microsoft Windows XP Professional (Build Service Pack 32600)  ,Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz, RAM DDR2  3.2 GB (4 GB) ATI Radeon HD 4830 512 MB GDDR3, DirectX 9.0c, HDD 480 GB i PIONEER DVD-RW DVR-216D i maticna ploca gigabyte ga- EP43-DS3L

"C:\WINDOWS\system32\drivers\ndis.exe" datoteka ima veze sa podizanjem OS-a te si vjerovatno nešto zaje*o s tim Vista i Rocket Dock aplikacijama.Samo ti to lijepo izbriši i vrati u noramlu pa javi jel' još imaš problem.

oko za oko,pasta za zube
Poruka je uređivana zadnji put čet 30.7.2009 12:26 (Tux Slave).
16 godina
neaktivan

Mislim to sam napravio vec prije ali i dalje isti problem, usput za ovaj rocket dock i vista look nije s*ao dok nisam instalirao novi windows update

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ne znam,jesi probao System Restore?Set program access and defaults?Ako si sve probao,ne gine ti svježa instalacija Windowsa.Ali prije nego se odlučiš na formatiranje,pričkeaj,možda neko od kolega zna rješenje.

BTw,jesi probao skenirat računalo sa AV ili AS?

oko za oko,pasta za zube
Poruka je uređivana zadnji put čet 30.7.2009 12:51 (dncrmt).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ee hvala ti rijesio sam 50% problema, napravio sam system restore, rijesio sam pop up prozora kod logina, sad cu probati problem sa instalacijom!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
dncrmt kaže...

Ne znam,jesi probao System Restore?Set program access and defaults?Ako si sve probao,ne gine ti svježa instalacija Windowsa.Ali prije nego se odlučiš na formatiranje,pričkeaj,možda neko od kolega zna rješenje.

BTw,jesi probao skenirat računalo sa AV ili AS?

da skenirao sam i sve ok, nema vise onih prozora kod logina! ali za instalaciju jos isti problem staviti cu link od videa!

17 godina
neaktivan

Koje napajanje imaš, kolko ima W.

I instaliraj si

TuneUp Utilities 2009

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

o hvala, ali nakon svih testova, moje raucalo nije imalo problema! plus dodao sam jos jedan! Sad nakon svih testova nemogu double klik na ikonu napraviti nego moram right kilik i run! o bas ti hvala puno si pomogao Viče

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice