Nedavno sam dobio novo racunalo , radio je sasvim dobro par tjedana, ali onda je dosao prvi problem, graficka kartica i RAM-mi su prestali raditi kako spada to jest svaki put u igirici (Assassins Creed, GTA 4, Fallout 3,....itd) zamrznuo bi mi se komp nakon 10-15 min igranja i morao bih reboot napraviti ! Taj sam problem rijesio . Racunalo je bilo na servis u sada sve ok radi.
ALI sada imam veci problem. Prvo nakon servisa , stavio sam par promijena na kompu, dodao sam vista look i rocket-dock, (totalno cool)
Komp je radio super , ali kad bi isao instalirati novu Igru/Program komp bi se zamrznuo kad bi instalacija bila u tijeku, zavisi o Igri/Programu, dosao bi do 60% i bum! , reboot-a sam komp, i dosla mi je obavijest o Windows upadate-u, instalirao sam update misleci da cu rijesti problem sa instalacijom, ali nije, sad svaki put kada mi se dize sustav nakon login-a, izbaci mi dva security warning prozora, jedan je za rocketdock, jel ga windows smatra opasni, a drugi je hmmm to je ono cudno C:\WINDOWS\system32\drivers\ndis.exe. ,a dalje komp se zamrzne kod instalacije .
Koristio sam registery easy, CCleaner da nademo stetne file-ove,ipak nasao dosta problem-a i to popravljeno ali i dalje freezza kod instalacije.
Moja Konfiguracija: Microsoft Windows XP Professional (Build Service Pack 32600) ,Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz, RAM DDR2 3.2 GB (4 GB) ATI Radeon HD 4830 512 MB GDDR3, DirectX 9.0c, HDD 480 GB i PIONEER DVD-RW DVR-216D i maticna ploca gigabyte ga- EP43-DS3L
Mozete vidjeti video o mojem problemu: