Računalo se resetira

poruka: 11
|
čitano: 2.008
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Računalo se resetira

Pozdrav svima!

Jutros su počele moje muke s računalom. Star je par mjeseci, operativni sustav je Win7 Ultimate.

Do sada nije bilo nikakvih problema, radio je pre pre predobro.

Jutros dok sam gledao neki dokumentarac na Youtube kompjuter se resetirao i nakon (mislim) dva sata resetirao se opet.

Večeras ista stvar. Resetirao se oko 21, pa opet oko 23h. Mislim da se resetira u pravilnim vremenskim razmacima.

Očistio sam ga od virusa sa Avastom, Lavasoft Ad-Awareom i Microsoft Security Esentials.

CCleanerom sam očistio registry i sve ostalo što je bilo ponuđeno.

Deinstalirao sam sve nepotrebne igre i programe. Dok sam to radio primjetio sam da imam instlirana dva Daemon tools-a, lite i malo stariji od toga - lite sam deinstalirao, ovaj isključio.

Nakon toga downloadao sam CPUID Hardware Monitor, prikazuje da su sve temp i ostalo u normalni (screenshot ispod).

Čak sam otvarao kutiju i malo propirio paučinu, uvjerio se da se svi ventilatori vrte itd.

Više ne znam što da radim.

.

CPUID monitor CPUID monitor

1 1 hvala 1
15 godina
neaktivan
Računalo se resetira

Dodatak:

Računalo se resetira odmah, bez ikakvih plavih ekrana, errora ili sličnoga, prije resetiranja.

Ekran se zacrni i računalo se resetira.

1 1 hvala 1
16 godina
neaktivan
Računalo se resetira

piratski windowsi su objašnjenje... to je microsoftova mjera opeza kod piratskih kopija... od prvog trećeg je to resetiranje svaka 2 sata stupilo na snagu...

Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina
Računalo se resetira

Ja imam kompletno isti problem. Istina, primijetio sam da je to pocelo bas oko 1.03. Al cek, kak su to sad oni aktivirali? ja imam te windowse instalirane vec dugo. A nisam dao da skida ili instalira nikakve update. Nesto mi je tu cudno.

Sad pitanje, kak to popraviti? Znam da se smije pricat o piratskim stvarima, i da je ovo usko povezano s tim, al mislim da velika vecina koristi piratske verzije windowsa, pa bih cijenio odgovor, može i preko PM.

Hoćee znacit što reinstalacija?

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Računalo se resetira

Ista meta, isto odstojanje, isti odgovor kao tu.

Vrijeme je za novi Windows. Sve što je besplatno kratko traje.

Early adopter
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Računalo se resetira

Mislim da nas očekuje poplava topica "Komp mi se resetira svaka 2h" a onda kasnije (nezz iza kojeg točno datuma) poplava postova "Pišem sa sestrinog/bratovog/susjedovog/dedinog kompa, na svoj Win7 se ne mogu ulogirati i kaže mi da moj Win7 nije geniune a imam Ultimate verziju i super-duper-mega-ekstra-peče ćevape-kosi travu-jede malu djecu-undeteced crack/aktivator/loader...."

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
Računalo se resetira

Ehh, ja nisam radio novu temu, sam scrollao malo niže Belji se

Ehh, to je to onda, moji windowsi su vec duže vrijeme instalirani.

ok, hvala ljudovi na pomoci.

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Računalo se resetira

Nije se radilo o piratskoj, već o Beta verziji koja je bila svima dostupna.
:)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Računalo se resetira

Lol Beta je istekla i microsoft snjom postupa isto kao i sa piratskim verzijama gasi windows svakih 2 sata.Moras prebaciti sa bete na pravu nepiratsku verziju

eto sad znas resenje za problem idi popravi problem

http://www.omgpop.com/?r=dqxd
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.4.2010 20:41 (GamerMaster2041).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Računalo se resetira

Cudno. Ja imam piratsku verziju i nemam nikakvih problema.

Uvijek postoji način, ali obično ne funkcionira.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Računalo se resetira
Fre3man69 kaže...

Cudno. Ja imam piratsku verziju i nemam nikakvih problema.

Nije čudno

Oni govore o RC verziji, koja nije pirat , a čija je puna funkcionalnost istekla 1.03. , nakon tog datuma resetira se svaka 2 sata

ti  očito nemaš tu verziju

Ta RC verzija u donjem desnom kutu ima natpis Evaluation copy , nju je lako prepoznati

Sa tim RC-om smo  službeno sudjelovali u testiranju novog OS-a, mada bi ja prije rekao da je Steve u stvari povukao dobar marketinški potez (Ballmer, naravno!Namigiva)

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.4.2010 22:52 (Floki).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice