Program za drajvere

poruka: 6
|
čitano: 3.156
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Program za drajvere

poz koji mi je najbolji program za skidanje drajvera za windows 8

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Program za drajvere

Google

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
Program za drajvere

Skini CPU-Z pa gledaj koje komponente imaš i tako traži najnovije verzije za OS koji imaš na official stranicama proizvođača.

Pusti te programe koji skidaju drivere...

iclock2much

1 1 hvala 0
11 godina
neaktivan
Program za drajvere

Driver Booster najbolji koristim ga ima vec 3 godine i nikad me nije zezno.

Isti dan kad izade driver on ti ga installira.

Driver Booster je besplatan nadi ga na googlu.

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Program za drajvere
zoharbizo kaže...

Skini CPU-Z pa gledaj koje komponente imaš i tako traži najnovije verzije za OS koji imaš na official stranicama proizvođača.

Pusti te programe koji skidaju drivere...

.... i izgubi 2-3 sata u skidanju i trazenju drivera i naravno skini i koji krivi drvier uz put za svaki slucaj. Katastrofa! Koja izjava {#}{#}{#}{#}

Drivergenius je dobar, nade sve i sve ih instaliras iz njega. S njime se stvarno nemas sto misliti, a toliko je jednostavan da ga i majmun moze koristiti.

14 godina
Re: Program za drajvere
Sint1 kaže...

.... i izgubi 2-3 sata u skidanju i trazenju drivera i naravno skini i koji krivi drvier uz put za svaki slucaj. Katastrofa! Koja izjava {#}{#}{#}{#}

Drivergenius je dobar, nade sve i sve ih instaliras iz njega. S njime se stvarno nemas sto misliti, a toliko je jednostavan da ga i majmun moze koristiti.

Haha puno znaš o računalima kad na njih sa drivergeniusom i sličnim programima instaliraš drivere.

Dobiješ računalo, uradiš update biosa prvo.

Zatim skineš sa svih official stranica zadnje drivere za komponente, negdje na D:/ spremiš i instaliraš.

Tu ih imaš ako ti ikad zatrebaju.

Nekome tko zna kako i što ne treba 2 ni 3 sata, vrijeme eventualno izgubiš na DL i install, potraga traje jako jako malo.

iclock2much
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice