Nakon instalacije i prvog pokretanja pojavi se ovakav "nedorecen" prozor s kojim nemogu aktivirat autocad, probo sam s uputama s ove stranice http://social.msdn.microsoft.com/Forums/en-US/jscript/thread/b7d1a35f-3759-4217-91ba-e4416ac19d78 ali opet ne pomaže, ako se netko susreo s istim problemom neka slobodno udjeli savjet
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Odakle si instalirao AutoCAD? Skinuto s torrenta ili?
Koja je konfiguracija na kojoj pokrećeš?
Uspio sam rijesit problem s kreiranjem novog korisnickig racuna u administar modu i aktiviranjem s istog. I da preko torrenta sam skino.
poznanik mi je skinuo autocad sa CD-a i ulazila sam na autocad nekoliko puta i sad ne mogu , ali svaki put kad sam ulazila morala sam odabrati ''run'' ,sad ne mogu , već ima opcija aktivacija, ne znam kako da riješim problem ,hitno mi je
poznanik mi je skinuo autocad sa CD-a i ulazila sam na autocad nekoliko puta i sad ne mogu , ali svaki put kad sam ulazila morala sam odabrati ''run'' ,sad ne mogu , već ima opcija aktivacija, ne znam kako da riješim problem ,hitno mi je
Kupiti licencu?
Većini vam ni ne triba AutoCAD. DraftSight je besplatan, otvara AuutoCAD fajlove i 95% korisnika ne triba više od njega.
Treba spomenuti i nanoCAD 5 koji je također besplatan (nanoCAD Plus 6 se naplaćuje).