Ovako ekipo imam problem na laptopu! Naime ne mogu otvorit task manager! Pise mi task manager hass been disabled by your administrator!
Probo sam sa Malwarebytesom ali opet ista prica!!!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Može bit virus a mogu bit i nekakve restrikcije u registryu.
reci mi jesi ti administrator na svom pc-u?
Edit: ajde skini ovo DOWNLOAD da probamo na kraci nacin. kada to skineš extractaj ga pa samo pokreni i onda ces kliknit accept kad te pita za potvrdu.
nista ti ne brini
samo javi kad napravis da vidimo jel radi.
Nakon toga ces nabacit jedan lagani scan sa Hitmanom i HijackThis programom,ali prije napravi ovo sve i odg.
jesam admin sam na svom kompu!!! Idem ovo napravit pa ti javim!!
jesam admin sam na svom kompu!!! Idem ovo napravit pa ti javim!!
može
gledajte sad ne mogu nista ni skinuti! Sva mi preuzimanja stanu na 99%! Nista budem ja to sa kompa skinuo pa cu prebacit na laptop sve prosceniram i onda javim!
Sigurno virus nema sta drugo biti!
gledajte sad ne mogu nista ni skinuti! Sva mi preuzimanja stanu na 99%! Nista budem ja to sa kompa skinuo pa cu prebacit na laptop sve prosceniram i onda javim!
Sigurno virus nema sta drugo biti!
stani polako.nema panike
mozemo prvo i napravit scan sa hitmanpro
ajde probaj to ,ali ako ne mozes skinut onda ih prebaci preko usb-a.
ugl.javi mi
imas li kakav antivirus na laptopu?
Trenutno ne! Imao sam AVG!
onda bi mogli prvo sredit scanirat laptop
slusaj skini, avast (po meni je najjednostavniji pa ono lako ces se snac),hitmanpro(gore sam ti ga dao) i taj hijackthis.
a mozemo i task manager pa onda kasnije viruse.
onda bi mogli prvo sredit scanirat laptop
slusaj skini, avast(po meni je najjednostavniji pa ono lako ces se snac),hitmanpro(gore sam ti ga dao) i taj hijackthis.
a mozemo i task manager pa onda kasnije viruse.
Od Avasta neče bit koristi, on se nikad ne koristi za čiščenje kompa koji je zaražen s nekom gamadi to sigurno.Nek skine Rkill/iexplorer.exe pa ga prebaci na USB, i onda ga treba pokrenut na tom Laptopu ako ne ide u normalnim Windowsima onda nek ode u Safe Mode With Networking.Kad taj Rkill alat odradi svoje, onda nek proba skinut HitmanPro pa nek s njime odradit skeniranje.
http://www.bleepingcomputer.com/download/rkill/
ma nisam mislio da skenira s avastom nego da ga koristi kao antivirus za dalje...
a slusaj može bit da je virus izmjenia reg.ugl 100% ce radit gore onaj fajl sta sam dao za automatsko popravljanje task managera u registryu
inace dobar je i ovo savjet.
Ovo je nesto smijesno!! Sve sam formatirao oba dvije particije i instalirao novi windows i opet ista prica!