Problem sa virusom

poruka: 5
|
čitano: 1.139
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Problem sa virusom

Prije par dana sam instalirao Google Chrome(imam Mozillu),odmah su poceli lagani problemcici,u sporoj internetskoj vezi,trzanju...

Scan Avastom nije otkrio nista.Scan sa Super spyware je otkrio 2 cookies-a vezana za Google chrome,ocistio sam i sve je teklo OK!

Jucer me je Avast uzasno laggao u igri i stalno nesta stekao,pa sam ga deinstalirao i sve je opet teklo kao podmazano.

Eh danas opet problemi,ukljucio sam Google chrome i sve je zamrzlo TOTALNO!Morao sam rucni reset,time sam "izgubio" jedan od Hard diskova,

tj nije vise postojao.Rastavio sam komp,sve provjerio,ispuhao i ukljucio i nekako je proradio,ali je uzasno spora svaka operacija na tome disku.

Scan sa Malwarebytes anti malware i super spyware su opet otkrili cookiese na Chromeu,koje sam opet ocistio.

Sada mi sve uzasno lagga di god da surfam+jos mi windows izbacuje ovo-(pogledajte zastavice koje su duple,inace koliko znam bude jedna kada je nekakav problem)

Ovi shupci iz supporta mi kao rjesenje nude da kupim njihov antivirus!No za to nema sanse!

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Problem sa virusom
Stisni Hvala ili Palac gore ako sam pomogao.
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.6.2012 23:27 (Fero).
Moj PC  
2 0 hvala 1
17 godina
Problem sa virusom

Meni ovo izgleda kao da si zaražen fake av-om. Probaj u safe modu skenirati s malwarebytesom, bez da se taj security shield digne.

Mašta je puno važnija od znanja. Znanje je ograničeno. Mašta okružuje svijet.
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Problem sa virusom

Ne treba u safe modu sa Malwarerbytom, ali Hitman pro da u safe modu.

Stisni Hvala ili Palac gore ako sam pomogao.
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
Problem sa virusom

Trebao si mi reci da se Hitman placa hahah!

Stari dobri Norton ga je nasao neki trojan Fake alert!

Hvala svima!

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice