Prije par dana sam instalirao Google Chrome(imam Mozillu),odmah su poceli lagani problemcici,u sporoj internetskoj vezi,trzanju...
Scan Avastom nije otkrio nista.Scan sa Super spyware je otkrio 2 cookies-a vezana za Google chrome,ocistio sam i sve je teklo OK!
Jucer me je Avast uzasno laggao u igri i stalno nesta stekao,pa sam ga deinstalirao i sve je opet teklo kao podmazano.
Eh danas opet problemi,ukljucio sam Google chrome i sve je zamrzlo TOTALNO!Morao sam rucni reset,time sam "izgubio" jedan od Hard diskova,
tj nije vise postojao.Rastavio sam komp,sve provjerio,ispuhao i ukljucio i nekako je proradio,ali je uzasno spora svaka operacija na tome disku.
Scan sa Malwarebytes anti malware i super spyware su opet otkrili cookiese na Chromeu,koje sam opet ocistio.
Sada mi sve uzasno lagga di god da surfam+jos mi windows izbacuje ovo-(pogledajte zastavice koje su duple,inace koliko znam bude jedna kada je nekakav problem)
Ovi shupci iz supporta mi kao rjesenje nude da kupim njihov antivirus!No za to nema sanse!