Problem s VirtualBox (Snow Leopard AMD Hazard)

poruka: 5
|
čitano: 982
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan

Pozdrav, znači iz čiste znatiželje (pošto nemam cca. 1000€ da kupim Mac) instaliram OS X u VirtualBox, odmah nastane problem. Znači, skinuo sam Snow Leopard AMD by Hazard preko torrenta, na YouTubeu pratio postupke instalacije i naravno, ona je protekla glatko i brzo. Nakon što sam resetao VirtualBox i un-mountao .iso pojavio se, kako i treba biti, boot screen. Nakon što se liku s YouTubea odmah bootao, meni je izbacilo kernel panic. Sad, pitaj Gospu što je to, ali vidio sam da dosta ljudi ima problema s tim. Tako da, ako mi ikako možete pomoći, bit ću vrlo zahvalan. Unaprijed hvala.

S očima te vidin!
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

P.S Verzija je 10.6.1

S očima te vidin!
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.7.2014 22:52 (S-TEH).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Problem s VirtualBox (Snow Leopard AMD Hazard)

-nemaš adekvatan HW (ni za hackintosh, ni za VM).. sve odgovore možeš googlati, howto + osx, vbox ili hackintosh. Predpostavka da je najlakši naćin skinuti potreban image npr VDI.

.. ali, još važnije je da počneš razumijevati, jer ni googlanje ili ova tema nemaju inače smisla. npr skinuo si nešto AMD.. to je za install, ne za VM/VBox. Traži dalje ili ako želiš baš tu verziju (neda mi se provjeravati što je optimalno za tvoj PC), tad je trebaš instalirati na fizički PC (ne na VM).

-btw, to što nemaš 1000€ je nevažno, pogotovo ako to radiš iz znatiželje.. prevedeno, ne moraš objašnjavati razloge, ali moraš zadovoljiti requirementse, za HW+SW+razumijevanje.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.7.2014 23:52 (ihush).
16 godina
Re: Problem s VirtualBox (Snow Leopard AMD Hazard)
S-TEH kaže...

Pozdrav, znači iz čiste znatiželje (pošto nemam cca. 1000€ da kupim Mac) instaliram OS X u VirtualBox, odmah nastane problem. Znači, skinuo sam Snow Leopard AMD by Hazard preko torrenta, na YouTubeu pratio postupke instalacije i naravno, ona je protekla glatko i brzo. Nakon što sam resetao VirtualBox i un-mountao .iso pojavio se, kako i treba biti, boot screen. Nakon što se liku s YouTubea odmah bootao, meni je izbacilo kernel panic. Sad, pitaj Gospu što je to, ali vidio sam da dosta ljudi ima problema s tim. Tako da, ako mi ikako možete pomoći, bit ću vrlo zahvalan. Unaprijed hvala.

U vrtualnu mašinu SE MORA INSTALIRATI VANILLA OS X (znači ,original) ,bez obzira koji procesor imal na fizičkoj mašini.

Nikakvi Hazardi ,iAtkosi i slične piydarije NE DOLAZE U OBZIR!

Pogledaj: KLIK

Ali ,tvoj hardver je preslab za vm. Za OS X ,trebaš imati barem 4 gb rama i dati vm-u barem 2 gb.

Uz to ,imaš single core Sempron - na tome (ni u vm-u) OS X ne može raditi.

This is a 44 Magnum, the most powerfull handgun in the world, and will blow your head clean off, so You've gotta ask yourself a question: Do I feel lucky? Well, do ya, punk?
Poruka je uređivana zadnji put sub 19.7.2014 0:55 (kizo2703).
11 godina
neaktivan

Hvala puno na odgovorima.

S očima te vidin!
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice