Problem sa temom u win7

poruka: 8
|
čitano: 1.176
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Problem sa temom u win7

Reinstalirao sam win7 zbog odredjenih razloga, i sad imam problem, dok nisam reinstalirao, ova traka sa ikonama dole (na desktopu) bila je "boje" koje i tema, a sad promjenim temu (bila crna, bijela,...) traka je uvijek plava, kao Default... 

Crasher1504
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Problem sa temom u win7

Jel može ss, jesi instalirao sp1? Da li se to odnosi samo na traku ili su i prozori takvi?

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.2.2011 1:10 (brixy).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Problem sa temom u win7

ss?? Evo instaliram 62 update-a, mislim da bi se s tim problem trebao rijesiti !?!

Crasher1504
16 godina
neaktivan
Problem sa temom u win7

ss - screenshot iliti uslikati ekran. Imaš snipping tool u win 7

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.2.2011 1:17 (brixy).

0 0 hvala 0
16 godina
Problem sa temom u win7

Provrti Windows Experience Index, mislim da ti je u tome problem, mora ti se Aero uključit

Do you fear... death? Do you fear that dark abyss? All your deeds laid bare, all your sins punished?
Poruka je uređivana zadnji put pet 25.2.2011 1:16 (Flying Dutchman).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ah da :D malo sam zbunjen :D http://img64.imageshack.us/i/50894776.png/ Vidis razliku izmedju teme i ove trake dole :/

Crasher1504
16 godina
neaktivan
Problem sa temom u win7

Da kao da ti aero nije uključen, to je windows basic, probaj prvo ovo sta kaže holandez. Ako ne ide probaj ručno promijeniti, control panel/appearance and personalization/change the teme

Ili pričekaj sa svime dok ne instaliraš update pa se tek onda baci na to ;)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Evo rijesio se problem sam... jednostavno...trebao sam sacekati da se update-i skinu i ucitaju, restartirat laptop, i ponovno otvorit zeljenu temu, i problem rijesen :)) hvala Vama :))

Crasher1504
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice