pozz za pocetak...
e moj problem je malo tezi...
koje god windowse skinem s razlicitih torrent stranica(bio to wind 7 ili xp),razlicitim programima(utorrent,vuze...),s kojim god programom te windowse sprzio da mi budu bootable(nero,ashampoo...) svaki put pri pokusaju instalacije tih windowsa mi pokaze da miss-a neki fajl...sto se tice ostalih medija kao primjer film,igra,muzika i tak slicno normalno sve sprzi bez greski(s cim odmah iskljucujem mogucnost da mi je otisao pogon za opticke medije) ...promjenio sam mnogo programa,cak i windowse reinstaliro(trenutno XP koristim) svaki puta isto ..:S bacio sam tonu cd-a za bzvz -.-''
neko rijesenje? :S
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
khm khm
kupi originalne windowse ? :)
kupi windowse pa ti neće ništa falit
smanji brzinu pecenja na 4x ako to neradi kupi novu przilicu
Imao sam iste probleme.
Stavi brzinu na 2x ili 4x i označi "verify"
verify uvijek on...i uvijek pokazuje bad sector-e a probat cu s 4x,najmanje sto sam isao bilo je 8x,mislio sam ako nece 8 nece ni 4...hvala
Što se sporije prži, postoji manja mogućnost od errora.
Ako ti tako ne uspije možda da ponovno skineš Windowse?
jedino rješenje koje bi bilo u skladu s 'duhom foruma' je -> kupi već ednom te windoze, jeftinije ti je... 
... ako ipak želiš snimiti potrebni sastojci su:
-ispravan ISO (nije poželjan neki torrente izvor jer je pun buha i upitne kakvoće, imaš i MS...)
-ispravan PC s DVD-CD rekorderom, prazan medij (Trax, Verbatim... sve osim princo-arite, pa čak i oni).
-software kao npr CDburnerXP, besplatan (nema potrebe skidati i koristiti smeće s neta).
.. pokretanjem CDb. imaš meni -snimanje ISOa... sve je valjda jsano i OBAVEZNO!: install medij (CD-DVD) uvjek treba snimiti na (naj)nižoj brzini recimo x4 (upravo zbog čitljivosti i osjetljivosti..)
za probu (hajd jednom nešto neukradeno?) s ubuntu.hr skini ubuntu.10.04.3 LTS desktop-i386-ISO-torrent. Zaprži (nakon prženja otori ladicu..), rebootaj PC... i vidi dali boota buntu, koristan je ponekad (ponekima). Ako sve radi tad ponovi isto s windowsima.
...svjestan sam toga,samo nisam isao toliko sporo...a skinuo sam dosta njih...uvijek isti error...odnosno slican..
ma probao sam i sa poweriso-om przit,isto izbacuje bad sectore...sto se tice przilice posjedujem verbatim-ovu,a sto se tice brzine uvijek,uvijek prije sam przio na 16x..ponekad 8x ovisno o vremenu koliko imam na raspolaganju i bilo sve oke...sad tek u zadnje vrijeme pocelo zezat strasno...sto se tice ove na kraju navedene probe,to sam pokusao :) bootalo je bez frke...(nekad sprzi bez greske,znaci verify pokaze da je sve oke)...ali eto kad treba windowse bootat zeza,i to ne samo na mom kompu s tog istog cd-a...budem probao na 4x ako to nebude islo morat cu si novu przilicu nabavit ocigledno...
Btw sry za necitiranje,u zurbi stisnem odg. :)
Zasto razbijas glavu sa przenjem? Meni opcenito przenje nikad nije imalo smisla, ali lako zato. Jednostavno instaliraj windowse sa USB sticka kad vec imas toliko komplikacija sa przenjem.
Ajde pokušaj s legalnim Windowsima, ovdje imaš W7 Enterprise trial koji traje 90 dana, a na forumu ćeš naći načine kako to još produžiti...
http://silvios.info/preuzimanje-windowsa-7-enterprise/
Ako ideš s varijantom instalacije s USB sticka (što također nije loša ideja), tu imaš jednostavne upute kako to napraviti.
http://silvios.info/instalacija-windowsa-7-sa-usb-sticka/
(u ovom slučaju "raspakiraš" .iso datoteku i to kopiraš na pripremljen stick)
ja sam davno kupio asus-ovu pržilicu i isto svakakvi problemi nakon čega sam otišao i kupio philipsovu uz koju sam dobio i original Nero instalacijski cd. Odonda pržim sve i na svim brzinama, jeste da je pržilica bila jedna od najskupljih ali je već davno sama sebe isplatila i nebih je dao ni za kakve pare