Problem Opera 11.60
- poruka: 11
- |
- čitano: 2.454
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
instalirati flash non-ie
imam problem sa operom možete li mi reći kako da riješio ove flash animacije na operi evo slike pa vidite u čemu je problem
Stisni alt+p, otvorit će ti se Prefrences prozor, zatim stisni "Advanced" , pa sa lijeve strane klikni "Content" zatim, makni kvačicu sa "Enable plug-ins only on demand" za kraj potrvrdi sa "OK" i refreshaj web stranicu.
u mene je opera na hrvatskome jeziku nije na engleskome
ista stvar kad sam to napravi
Probaj isključiti Opera Turbo to je meni pomoglo, stavi na off.
jesam i ništa sve isto tako je sad na svim web stranicama koje hoću da posjetim
u mene je opera na hrvatskome jeziku nije na engleskome
Stisni alt+p, otvorit će ti se Postavke prozor, zatim stisni "Napredno" , pa sa lijeve strane klikni "Sadržaj" zatim, makni kvačicu sa "Omogući dodatke samo na zahtjev" za kraj potrvrdi sa "U Redu" i osvježi web stranicu.
vidim da si se snašao, ali jesi li osvježio web stranicu na kraju?
Pozz, novi sam i registrovao sam se upravo zbog problema sa operom ..Imam nekoliko problema, pa evo ukratko..
Zanima me zasto ne pamti pasworde..Npr kad se odlogujem sa nekog foruma i ponovo hocu da se ulogujem trazi mi ponovo username i pasword iako sam prije toga isao na to da pamti..Mozda nedostaje neka ekstenzija ili sta vec..
Dalje, Youtube klipovi na samom pocetku mi stopa, tako je samo na Operi dok na ostalim browserima je savrseno ali navikao sam na operu pa ne zelim mjenjati
Takodje, na nekim stranicama mi ne radi dugme Next za listanje slika
I da, zasto cak 3 puta vise uzima rama od Firefoxa .. Evo sad npr. prilikom provjere u firefoxu su bila otvorena 4 taba, a operi samo jedan
edit: evo upravo sad izasao sa opere i foruma i vratio se na ovu stranicu i ponovo mi trazi username i pasword iako se nisam dislogovao
Imam problem u Operi 11.61, otkad sam slučajno stisnuo inspect element na jednoj web stranici, otad mi se stalno pri novom pokretanju uključuje ta opcija i pomaže zatvoriti sve tabove i ponovno ih otvoriti par puta da bi bilo u redu.
Nikako se toga riješiti... reinstalirao sam Operu (bez brisanja user postavki), ali opet isto...
Inspect se pokrece s CTRL + SHIFT + I tako da sljedeci put kad ti se pokaze pritisni ovo i nestat ce.