Problem sa netom

poruka: 11
|
čitano: 1.372
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Problem sa netom

Imam jedan problem koji me jako nervira.

Problem je u netu,tj. modemu. Restartuje se svakih 20-25 minuta,nekada radi ceo dan i onda se restartuje po 5 puta za redom.

Da li neko moze da mi pomogne ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Problem sa netom
ScazzaHitmann666 kaže...

Problem je u netu,tj. modemu. Restartuje se svakih 20-25 minuta,nekada radi ceo dan i onda se restartuje po 5 puta za redom.

Meni se to dešavalo kad sam skidao torrent, kad sam ga isključio nije više.

http://www.njuskalo.hr/korisnik/LivCRO1892
14 godina
neaktivan

Nista ne skidam,puno puta legnem da spavam,modem je ukljucen,a komp iskljucen,i gledam u modem,a on se restartuje.

15 godina
neaktivan
ScazzaHitmann666 kaže...

Nista ne skidam,puno puta legnem da spavam,modem je ukljucen,a komp iskljucen,i gledam u modem,a on se restartuje.

Pretpostavaljam da imaš t-com, nazovi ih i reci u čemu je problem pa će ti zamjeniti router, ako opet bude isto, moguće je da su ti instalacije loše.

14 godina
neaktivan
Liverpool1892 kaže...
ScazzaHitmann666 kaže...

Pretpostavaljam da imaš t-com, nazovi ih i reci u čemu je problem pa će ti zamjeniti router, ako opet bude isto, moguće je da su ti instalacije loše.

Iz Srbije sam,i imam Telekom ADSL,ali to je ne bitno,niko drugi nema problema sa ovim,pokusao sam da zamenim sve zice i opet je isto bilo,cak sam i na jos jednom kompu gledao,i i dalje se restartuje,a ne moguce je dobiti te u Telekomu,imaju jedan broj,i uvek kaze da su operateri zauzeti.

15 godina
protjeran
Problem sa netom

ili ti je modem u banani ili su ti kucni vodovi u banani ili su ti vodovi od centra do tvoje kuce u banani ili ti je komp u banani ili su ti windowsi u banani ili ti je internet service  provider u banani ( u hrvatskoj su svi ISP u banani) ili ti mozda telefon u banani pa disconecta

meni ti je bio isti problem i ispalo je da update od antivirusa bitdefendera diskonetka konekciju

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ScazzaHitmann666 kaže...

I meni se to događa od smaka svijeta!

Imam Optimu i zvao sam, ali ni oni ne znaju u čemu je problem...

Dvije stvari su beskonačne; svemir i ljudska glupost, ali što se svemira tiče nisam posve siguran.
15 godina
neaktivan
ScazzaHitmann666 kaže...
Liverpool1892 kaže...
ScazzaHitmann666 kaže...

Iz Srbije sam,i imam Telekom ADSL,ali to je ne bitno,niko drugi nema problema sa ovim,pokusao sam da zamenim sve zice i opet je isto bilo,cak sam i na jos jednom kompu gledao,i i dalje se restartuje,a ne moguce je dobiti te u Telekomu,imaju jedan broj,i uvek kaze da su operateri zauzeti.

Dali se to od prvog dana krenulo doggađati?
Ako nije, onda je vjerovatno stvar u routeru, probaj od frenda uzeti njegov pa priključi na svoj komp pa onda vidi hoće li opet pucati veza 

14 godina
neaktivan

Imam ovaj net 3 godine,ali ovo mi se desava vec godinu dana,do sada sam trpeo,ali sad stvarno ne mogu vise.

15 godina
protjeran
ScazzaHitmann666 kaže...

Imam ovaj net 3 godine,ali ovo mi se desava vec godinu dana,do sada sam trpeo,ali sad stvarno ne mogu vise.

Ah cuj,bolje ti je da svome operateru prijavis kvar nego da sam prckas po modemu!

Svi mi cekamo kada zovemo sluzbu za korisnike,jbg,tako ti je to!

DaBog da se prevrnula na me,prikolica puna pica!
14 godina
neaktivan
Godfahter kaže...
ScazzaHitmann666 kaže...

Ah cuj,bolje ti je da svome operateru prijavis kvar nego da sam prckas po modemu!

Svi mi cekamo kada zovemo sluzbu za korisnike,jbg,tako ti je to!

Od 9 ujutro do 2 posle podne sam zvao, pa od 5 do 7, i uvek isto "svi operateri su trenutno zauzeti,molimo vas pokusajte kasnije"

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice