Problem s MSN-om

poruka: 29
|
čitano: 6.459
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Problem s MSN-om

Instalira sam najnoviju verziju MSN-a (OS je win 7). OS sam instalira prije neki mjesec dana i od tada imam problem s MSN-om. ne mogu se prijaviti na njega, odnosno prijavim se ali me izbaci nakon 20 sec, bez da mi prijavi neku gresku.
pokusava sam instalirati neku stariju verziju ali nisam uspio jer me prisiljava da instaliram najnoviju verziju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Problem s MSN-om

To je i meni bilo i prestalo samO od sebe. Žalosno da microsoftov program neradi na njihovom sustavu....LOL

kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiill frenzy
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Problem s MSN-om

pa jel mogu nesto napraviti da mi proradi ili da cekam i dalje

17 godina
neaktivan
Problem s MSN-om

zašto ne koristite neki program koji radi? recimo pidgin?

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Problem s MSN-om

kad imam dosta kontakata na MSN-u (jedino ako se mogu u  njemu prijaviti ka zamjena za msn i da mi ostanu svi kontakti jel postoji koji program s tom mogucnosti?)

15 godina
Problem s MSN-om

Da ti se možda ne prekida veza na internetu? Ja sam ima istih problema s optimom dok to nisan rješija. Inače isto imam msn na win7 i radi bez problema.

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.10.2009 12:45 (zabranjeniples).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
r420r kaže...

...ili skype...nije mi jasno zbog čega rulja uopće koristi taj problematični MSN...

...kaos...
16 godina
neaktivan
paspa2 kaže...

kad imam dosta kontakata na MSN-u (jedino ako se mogu u  njemu prijaviti ka zamjena za msn i da mi ostanu svi kontakti jel postoji koji program s tom mogucnosti?)

...kao zamjenu možeš koristiti trillian...podržava AIM, ICQ, MSN, yahoo messenger i IRC...

...kaos...
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.10.2009 12:53 (Jurra).
15 godina
neaktivan
Problem s MSN-om

s vezom je sve u redu jer imam adsl. ma koristim ja i skyp, nego ne znam ni ja zasto vecina mojih prijatelja ga ne voli pa zato sam koristio oba messengera. (na visti mi je sve radilo normalno ali sad mi se stvorio problem na win 7)

17 godina
neaktivan
Jurra kaže...

...kao zamjenu možeš koristiti trillian...podržava AIM, ICQ, MSN, yahoo messenger i IRC...

zašto trillian? pidgin je puno bolji program, besplatan je i podržava više protokola.

17 godina
neaktivan
Problem s MSN-om

Prije svega logiraj se na home.live.com sa svojim msn/hotmail/live accountom i promijeni lozinku. Pokušaj se onda logirat preko MSN-a. Ako ni to ne pomogne onda napravi uninstall svega što ima veze s windows live-om, znači i windows live mail i one gluposti što dobiješ s wlm. ako ni to ne pomogne da instaliraš stariji MSN odi na link i skini zapmessenger i s njim ukloni sve live gluposti s kompa, skini si ovaj msn to je verzija 8.5 (friško upload-an, ja ga koristim na w7 i radi odlično) i instaliraj njega.

There's no SAVE GAME in real life!!!
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
dark_wizz kaže...

Prije svega logiraj se na home.live.com sa svojim msn/hotmail/live accountom i promijeni lozinku. Pokušaj se onda logirat preko MSN-a. Ako ni to ne pomogne onda napravi uninstall svega što ima veze s windows live-om, znači i windows live mail i one gluposti što dobiješ s wlm. ako ni to ne pomogne da instaliraš stariji MSN odi na link i skini zapmessenger i s njim ukloni sve live gluposti s kompa, skini si ovaj msn to je verzija 8.5 (friško upload-an, ja ga koristim na w7 i radi odlično) i instaliraj njega.

sve sam to vec proba nekoliko puta ali rezultat je uvijek bio isti. (nista me ne kosta probat cu jos jednom s tom verzio msn-a koju si postavio)

15 godina
neaktivan
r420r kaže...
Jurra kaže...

zašto trillian? pidgin je puno bolji program, besplatan je i podržava više protokola.

instalirao sam ga i sve radi. hvala!

15 godina
neaktivan
dark_wizz kaže...

samo sam instalira tu inacicu MSN-a i za sada sve radi (ne izbacuje). hvala

17 godina
neaktivan

eto drago mi je da sam mogao pomoći

There's no SAVE GAME in real life!!!
16 godina
neaktivan
Problem s MSN-om

Molio bih nekog ako mi može pomoći sa dva problema

1. ne mogu uključiti autoplay na računalu, da mi se recimo Cd Bug otvara automatski ili da mi otvori prozor šta želim da otvorim.

2.imam problem s Instalacijom Msn-a novog na računalo izbacuje stalno grešku označenu dolje na slici.

Bio bih zahvalan ako mi tko može pomoći.

Hvala unaprijed

Sistem je windows Vista Home 32bit

označena je greška označena je greška
Poruka je uređivana zadnji put sub 31.10.2009 22:50 (winoo7).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Zar nitko ne zna ovu vrstu problema? Molim vas, ako tko ima strucan da pomogne... Hvala
16 godina
neaktivan
Problem s MSN-om

probaj instalirat neku od satrijih verzije messengera

neznam šta da napišem

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ne mogu instalirat jer mi traži odmah da napravim update na novu verziju

16 godina
neaktivan
Pa zar stvarno, od svih bugovih mozgova ne zna riješenje na moj problem?
16 godina
neaktivan
Problem s MSN-om

I ja imam problem sa novim msn-om. Do sada sam imao stariju verziju, koja je odlično radila, ali sam dobio poruku da moram instalirati novi. To sam i napravio i sad se više ne mogu ulogirat, ne piše mi nikakva greška, nego kad upišem e-mail i šifru on se pokuša spojit i opet se vrati na početak i nisam ulogiran Plač

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Jurra kaže...
r420r kaže...

...ili skype...nije mi jasno zbog čega rulja uopće koristi taj problematični MSN...

koriste ga zato sto vecina koristi msn makar je skype najbolji...

16 godina
neaktivan
Problem s MSN-om

Jeste probali očistiti registry?

oko za oko,pasta za zube

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
dark_wizz kaže...

Kod te verzije msn-a mi se pojavi greška:

error error
17 godina
neaktivan
Problem s MSN-om

ljudi, nemojte biti mazohisti! skinite jedan od alternativnih programa. ja od kad imam msn koristim pidgin i nikad problema!

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
r420r kaže...

ljudi, nemojte biti mazohisti! skinite jedan od alternativnih programa. ja od kad imam msn koristim pidgin i nikad problema!

ja od danas isto se ne mogu prijavit na msn, traži novu verziju. isprobao trillian, mirandu i pidgin, i pidgin mi je najbolje sjeo. jednostavan, nije kompliciran kao trillian, a opet ima više mogućnosti nego miranda. taman malo navikavanja i eto ga... a falit će mi msn....

Atomska bubamara. | http://www.erepublik.com/en/referrer/Neil+Armstrong
17 godina
neaktivan
Problem s MSN-om

Mene je isto msn jucer prisilio da instaliram novu verziju.

Kao prvo odem na download.live.com i kliknem download i otvori mi neku stranicu koja ne radi. Dobro, skinem novu verziju s neke druge stranice i instaliram, a kad se pokusam logirat javi neki error. Pokusao sam to popraviti na razne nacine iz njihovih helpova, ali dosta mi je.

Sad cu i ja skinut pidgin, on mi je poznat iz linuxa.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
blanchard kaže...

Mene je isto msn jucer prisilio da instaliram novu verziju.

Kao prvo odem na download.live.com i kliknem download i otvori mi neku stranicu koja ne radi. Dobro, skinem novu verziju s neke druge stranice i instaliram, a kad se pokusam logirat javi neki error. Pokusao sam to popraviti na razne nacine iz njihovih helpova, ali dosta mi je.

Sad cu i ja skinut pidgin, on mi je poznat iz linuxa.

evo skini odavde. ja sam noćas skinuo i sad je sve ok. više ne koristim pidgin.

edit: jedino mi je malo glupo što u taskbaru zauzima 2 mjesta. zašto je to tak?

Atomska bubamara. | http://www.erepublik.com/en/referrer/Neil+Armstrong
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.11.2009 13:57 (jurluk).
17 godina
Problem s MSN-om

Koje je govno postao ovaj messenger ne mogu da vjerujem.

Prvo stavio 8.5 verziju, ali neće jer traži noviju verziju. Skinem najnoviju pa opet đubre neće prijavljuje error 80040xxx u dvije verzije.

Izbrišem ga, skinem sa microsofta onaj fajl od 1.1 Mb i skidam i skidam i instaliram i opet neće jer sad opet neki errorr samo u inačici ima i pokoje slovo.

Probao i one fore u cmd da reregistriram, ali ništa...

Evo sad skidam sa ovog linka od 135 Mb(!!) ovo sranje i ako ne bude radilo prelazim na alternativu jer ovo postaje frustrirajuće.

Edit:

Sad radi, Jurluk hvala na linku.

He who is not courageous enough to take risks will accomplish nothing in life. - Ali
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.11.2009 9:11 (boxer).
Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice