Problem sa Mouse Propertiesom?

poruka: 7
|
čitano: 1.461
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Ovako, kupio sma novi bežićni miš, super radi i sve, ali samo 1 stvar zeza:

On je kod temeljnih postavki malo sporiji, i kod postavki (Pointer Options) mu namjestim za 1 crticu Fast više, ALI svaki put kad ponovno pokrenem računalo, ta postavka se vrati na staro, i miš je opet onako sporiji.

Zašto se to događa kod ovog miša, tj. zašto kod njega ne pamti tu postavku???

...hvala unaprijed na odg...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Problem sa Mouse Propertiesom?

Ako si instalirao drivere za njega, vjerojatno je u njegovom softveru namješteno po defaultu tako, pa onda prilikom startupa on pokreće te postavke. Pogledaj u system trayu bi trebala biti ikona softvera, pa vidi u opcijama da li ima kakva postavka Pointer Speed

Edit: Evo imaš sliku kako je to kod logitecha - Set Point

setpoint setpoint
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.7.2012 22:52 (Spakos).
16 godina
neaktivan
Spakos kaže...

Ako si instalirao drivere za njega, vjerojatno je u njegovom softveru namješteno po defaultu tako, pa onda prilikom startupa on pokreće te postavke. Pogledaj u system trayu bi trebala biti ikona softvera, pa vidi u opcijama da li ima kakva postavka Pointer Speed

Edit: Evo imaš sliku kako je to kod logitecha - Set Point

Moj je Logic, i pokuaš sam tim putem, ali ista stvar, kad god restartam comp, vrati mi se na staro...ubija me to da moram svaki out to namještat!!! :S

17 godina
neaktivan

jel stisneš Apply nakon što namjestiš brzinu ili samo OK?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Wolverine kaže...

jel stisneš Apply nakon što namjestiš brzinu ili samo OK?

Naravno...

16 godina
neaktivan

Još uvijek problem nije riješen, još uvijek kod svakog paljenja/restartiranja moram namještat tu opciju, tj. uvijek se kod gašenja vrati na default!!! pa ako može pomoć!!!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ovako, i nakon nekoliko tjedana problem je tu, bilo koji miš da uključim, nikako da zapamti ono što namjestim, probao sam više opcija- ali uvijek nakon restartiranja se postavke miša vrate na staro (sredina). 

Pa ajmo ljudi, ako itko zna još kakvo riješenje neka javi...hvala unaprijed...;)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice