Problem sa laptopom,internet

poruka: 16
|
čitano: 4.056
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Pomagajte ljudi.
Imam laptop toshiba

Satellite A210-127 i sada sam ukljucio internet doma preko t-com-a . I jednostavno se ne mogu spojiti na internet , tocnije napraviti mrezu u network connection pa molim vas ako ko zna da pomogne

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Problem sa laptopom,internet

Wireless ili kabel?

Kako modem radi, u bridge ili router modu?

So then I typed GOTO 500 - and here I am!
14 godina
protjeran

Kakvu kutijicu (router)  ti je priložio T-com?  Ima WiFi?  Svakako ima mrežnu "tvrdu vezu". Koji operativni sistem imaš.

Ako su svi mrežni driveri instalirani od Toshibe,apsolutno nemaš što prčkati kao prije za dileup i kreirat konekciju.

Bežično možeš vidjeti svoj router ili čim ubodeš mrežni kabel, na netu si :)

jer router je stalno spojen na net,samo čeka uređaje :)

Dosadilo mi čitati forum 3 godine onako na OFF,pa sam se pridružio. :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Problematičar kaže...

Pomagajte ljudi.
Imam laptop toshiba

Satellite A210-127 i sada sam ukljucio internet doma preko t-com-a . I jednostavno se ne mogu spojiti na internet , tocnije napraviti mrezu u network connection pa molim vas ako ko zna da pomogne

Nisi jedini, i sam imam takav problem već dva dana, s time što sam jučer navečer i danas ujutro već kontaktirao službu za korisnike T-com-a, a rješenje problema, makar mojega kako mi se čini izgleda nije do njih obzirom mi internet radi u konekciji sa žicom kada sam spojen. {#}

Danas ako proradi samo od sebe, sutra idem u ofenzivu pronalaska kvara, inače ja imam IBM ThinkPad Z60m, star 6 godina, sada, da li je nešto okinulo, nisam sam sa sobom na čisto obzirom sve ostalo radi jako brzo i fluidno, a niti neke velike firewallove ili drugu zaključanost nemam. {#} 

ATJ Lučko
15 godina
neaktivan

Imam win xp sp3 , nego jednostavno nemogu kreirati local area network, a imam samo 1394 connection pa ako ko zna,zelim ravno na ruters e spojiti sa kabelom

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.5.2011 15:12 (Problematičar).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

A imas li instalirane drivere za ethernet kontroler (mreznu karticu/cip)?

So then I typed GOTO 500 - and here I am!
14 godina
neaktivan

ljudi moze li pomoc molim vas.....imam toshiba L750-1PP laptop i imam problema sa spajanjem na internet.....kada se makne baterija sa laptoba pise da imam ugrađen wi-fi ali nigdje na laptopu nemam gumb kako bih ga mogao aktivirati,osim na f8 ali kad pritisnem FN i f8 nista se ne dogada.......ako se spajam preko d-linka onda moram bit blizu rutera da bih imao normalan pristup internetu......molim vas pomoziteeeee,unaprijed hvala {#}

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
tony2310 kaže...

ljudi moze li pomoc molim vas.....imam toshiba L750-1PP laptop i imam problema sa spajanjem na internet.....kada se makne baterija sa laptoba pise da imam ugrađen wi-fi ali nigdje na laptopu nemam gumb kako bih ga mogao aktivirati,osim na f8 ali kad pritisnem FN i f8 nista se ne dogada.......ako se spajam preko d-linka onda moram bit blizu rutera da bih imao normalan pristup internetu......molim vas pomoziteeeee,unaprijed hvala {#}

Jesi siguran da ti je WLAN uređaj na laptopu ispravan? Možeš na Device Manager pogledati jel driver fali.

14 godina
neaktivan

pise da nefali nista bio sam na toshibinom servisu i rekli su mi da nemam instalirane drivere za wifi i da ih pronadem na netu,ali ih nigdje nemogu nac -.-

18 godina
odjavljen
tony2310 kaže...

pise da nefali nista bio sam na toshibinom servisu i rekli su mi da nemam instalirane drivere za wifi i da ih pronadem na netu,ali ih nigdje nemogu nac -.-

http://drisoft.blogspot.com/2011/05/driver-toshiba-satellite-l750-win7.html

pogledaj ovdje

resistance is futile
18 godina
neaktivan
tony2310 kaže...

http://aps2.toshiba-tro.de/wlan/?page=downloads

14 godina
neaktivan

EE ljudi jel mi mozete pomoc dali znate gdje bih mogao skinut original drivere za laptop jer pri kupnji ih nisam dobio na cd-u....ako imate kakav link odakle bih mogao skinut....imam laptop toshiba satellite l750-1pp....unaprijed hvala :)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
tony2310 kaže...

dali znate gdje bih mogao skinut original drivere za laptop jer pri kupnji ih nisam dobio na cd-u.... imam laptop toshiba satellite l750-1pp

Na stranici od toshibe:

http://www.csd.toshiba.com/cgi-bin/tais/support/jsp/home.jsp?nav=Download

14 godina
neaktivan

ali nema mog modela

18 godina
neaktivan
16 godina
neaktivan
tony2310 kaže...

ali nema mog modela

Odaberi l750 model.

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.4.2012 21:25 (mario1990).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice