Problem kod instalacije

poruka: 5
|
čitano: 1.880
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Problem kod instalacije
pitanje

Reinstalirao sam vistu i sad kad hoću instalirat igru Wheelman piše da ju imam

instaliranu a ja je nigdje ne mogu naći.E sad jel mi može neko reć s kojim programom

mogu vidjet što imam instalirano i s kojim bih programom to mogao izbrisati?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Problem kod instalacije

Pa vidiš i samim Windowsima kaj ti je instalirano,kod XP-a Add and Remove Programs,a kod Viste na Programs and Features.

Da te pitam ti znaš reinstalirati Windowse jer ako si reinstaliral Vistu onda ti toga nema u registriju i nebi ti trebalo javljati tu grešku, jedino ako nisi samo popravil postojeću instalaciju pa su ti svi podaci ostali?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Problem kod instalacije
autorov komentar

samo sam reinstalirao vistu nisam htio ponovo instalirat jer bih ostao bez svih podataka

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Problem kod instalacije
prihvaćeno rješenje
Vidak212 kaže...

samo sam reinstalirao vistu nisam htio ponovo instalirat jer bih ostao bez svih podataka

ehh, onda ćeš morat ponovno instalirat, ali clean install, ne upgrade ili što već. ali važne podatke prebaci na neku drugu particiju i ostat će sačuvani. 
Bubamara na steroidima.
16 godina
neaktivan
Problem kod instalacije

eo kupio sam gta 4 nisam imao internet kad sam ga kupio znaci proslo je oko 1-2 mj.

i pisu upute za instaliranje kopiraj 1i 2 cd u jedan file

3 i 4 cd u drugi file

otpakiraj

mountaj

instaliraj

igraj

ali takodjer pise i da za igru treba biti iskljucen internet i ja sam sve to napravio po uputama i internet sam iskljucio i da pokrene

kliknem ja na ikonu i nece trazi nekakav kod pa me zanima ima li tko taj kod?????

zato sto sam dao 100 kn za tu igricu

2gb ram, 640gb hard disk,procesor:intel core2duo 2,53ghz,graficka:nvidia geforce 8600 gt 512 mb,monitor benq 19´ kuciste neon.
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice