Koristim laptop Lenovo G550.Instalirao sam cs 1.6 i nije mi ekran preko cjelog ekrana nego samo centar a sa strana (desno i lijevo) crno . Pomoc ? Brzo ako moze :P
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
da se to mozda ne otvara u prozoru, uđi u igru - zatim na options -pa tab video - i pogledaj jeli stavita kvačica kod run it window(ako želiš fullscreen nesmije biti kvačice)
da se to mozda ne otvara u prozoru, uđi u igru - zatim na options -pa tab video - i pogledaj jeli stavita kvačica kod run it window(ako želiš fullscreen nesmije biti kvačice)
Ne nije run in windows.Nego ne normalno samo sto sa desno i lijevo crno .
Ne nije run in windows.Nego ne normalno samo sto sa desno i lijevo crno .
Jesi probao mjenjat rezoluciju?
stavi pod options-video-widescreen
Jesam ne pomaze .
Tako radi ali ne vidiim hp i to .
vidim na internetu da ti monitor ima rez. od 1366x768 pa probaj promijenit u tu rez.
Steam folder>Steamapps>"User">counter-strike>hl+desni klik misa> Run in window?
pomo', instaliral sam igricu i otvaralo mi ju je normalno ali sam isel nekaj prckat i sad mi ju otvara u prozoru, kak da to popravim?
Ne znam kako da otvorim novu temu mozda mi i nije moguce nov sam na forumu pa ako mogu da napisem ovde problem? imam problem sa cs-om rate mi je 25000 updaterate 100 cl_cmdrate 100 fps 101 i zakucan je na 100.5 ali mi laguje probao sam sve citao sam razne forume nmg da resim problem usutrini nije strasaan ali nmg da otkrijem sta je,kada upalim net_graph 1 linija za updaterate mi je ravna i zelenena ali se na njoj pojavljuju crvene tackice koje nmg da resim ranije nisu bile menjao sam i windows imao sam win 10 sad win 7 isto je mislio sam da je problem do windowsa al ocigledno nije onda sam kucao net_graph 3 tu mi se javlja loss i choke tipa 1.2.3 pa padne na 0 tako na oba,Probao sam da samjunjem rate,updaterate,cmdrate medjutim ista prica na svim kako god kombinovao net mi je sbb-ov 50mgb zakucan radi extra.Da li neko zna sta moze da bude problem PC mi je solidan ne bi trebalo da bude problema igrao sam ranije sa gorim netom i nije imalo takvih problema....