Problem s acerom

poruka: 8
|
čitano: 1.493
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Problem s acerom

Evo ovako ljudi treba mi hitno pomoc evo danas mi je treci put da mi je stand by odjedanput ukljucen mi je laptop u struju baterija full....sve ok radi nikakvih problema sad odjedanput......i rodak mi je nesto pametovao pa je micao neke stvari u properties power itd.... btw slika dolje ... (OVO JE DIRAO-crveni kvadratic :D),jel zna netko u cemu je problem?dajte prijedlog kako popravit heh xD

acer acer
Kada se kunem majkom možda lažem, ali kada se kunem ocem govorim istinu, majke mi!
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.4.2009 19:06 (Logitech Gaming).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Problem s acerom

dajte ljudi pomozite stalno mi ide u stand  by komp

Kada se kunem majkom možda lažem, ali kada se kunem ocem govorim istinu, majke mi!
16 godina
neaktivan
Problem s acerom

Stavi sve na never (ono gdje imaš 4h) ili za bateriju ostavi 4h a za pluged in stavi never

Even in the darkest nights, I'm a Thug for Life
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

opet mi je u stand by osa grrrrrr :S

16 godina
neaktivan
Problem s acerom

a da ga probas iskljuciti i ponovo ukljuciti;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ivan_1995 kaže...

a da ga probas iskljuciti i ponovo ukljuciti;)

pokusao sam i opet nista sad cu ga skenirat ima li kakvih virusa pa cu ga opet restart
16 godina
neaktivan
Problem s acerom

ocito ti je komp jako umoran........

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ma otisao sam sec gdje sam ga kupio ovaj covjek mi nesto rijesio dok san ja na kavu bija =) sve ok...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice