Ajd mi pomozite...
Dobio sam neku prezentaciju u powerpointu koju bih trebao postaviti na web. Prezentacija je teska 50tak MB. Htio bih ju probati sto vise smanjiti.
Mozda u flash ili snimiti kao movie? Jel imate neke ideje?
Hvala!
Ajd mi pomozite...
Dobio sam neku prezentaciju u powerpointu koju bih trebao postaviti na web. Prezentacija je teska 50tak MB. Htio bih ju probati sto vise smanjiti.
Mozda u flash ili snimiti kao movie? Jel imate neke ideje?
Hvala!
Šta, nitko?
Dobio sam neku prezentaciju u powerpointu koju bih trebao postaviti na web.
Želiš je staviti kao datoteku za download ili da se prikazuje online?
Ako je ovo drugo u pitanju, ovdje imaš par programa koji .ppt pretvaraju u video.
Dobio sam neku prezentaciju u powerpointu koju bih trebao postaviti na web.
Želiš je staviti kao datoteku za download ili da se prikazuje online?
Ako je ovo drugo u pitanju, ovdje imaš par programa koji .ppt pretvaraju u video.
Za ovu stranicu WOT, dodatak sigurnosti u Firefoxu, daje žarko crvenu boju što znači da stranica nije sigurna. Što se tiče smanjivanja veličine prezentacije ovdje su neke upute koje bi ti mogle pomoći.
Kako u powerpointu 2007. narediti da prezentacija ide odmah po otvaranju filea? Kad otvorim prezentaciju, pokaže mi se kompletan meni, a meni bi trebala, jelte, odmah prezentacija. Hvala unaprijed! ;)
Kako u powerpointu 2007. narediti da prezentacija ide odmah po otvaranju filea? Kad otvorim prezentaciju, pokaže mi se kompletan meni, a meni bi trebala, jelte, odmah prezentacija. Hvala unaprijed! ;)
Mislim da to ovisi o formatu u kojem je spremaš, no nisam siguran.
Spremi prezentaciju umjesto u .pptx u .ppsx format.
Da, nadošao sam kasnije da je riječ u spremanju prezentacije. Hvala ljudi! :)
Ispričavam se na pokretanju stare teme, no nisam htio otvarati novu budući da ova već postoji.
Problem je ovakav: imam neki objekt, kliknem na njega, izvrši se akcija koju on pokreće (trigger), u toj akciji on nestane, krene pjesma i pojavi se novi gumb. Klikom na njega taj novi gumb nestaje, svi zvukovi se zaustavljaju i krece novi zvuk te se ponovno pojavljuje prethodni gumb. E sad, kad kliknem opet na taj stari gumb, onaj prvi, trebalo bi se opet sve izvrtiti i pojaviti novi gumb, međutim, ništa se ne događa, kao da su efekti jednokratni. Jednostavno prestane reagirati. Kako da ovo sredim?
Samo da javim da je problem riješen tako što sam umjesto umetanja zvukova i postavljanja gumbova za okidač efekta Play od tih zvukova, jednostavno otišao na Home > odjeljak Insert > Action i ondje stavio Play sound. Jedino što zvuk mora biti .wav formata, ali Audacity sredi to sve začas :D
Ljudi ovako imam napraviti prezentaviju o košarkaškom klubu Zadar trebam napraviti jedno od 8 do 12 slajdova pa ako mi moze tko pomoći kako da stavim naslove prvi sam stavioo povijest to je kako su osnovali klub a pod ove dr. slajdove ne znam kako bi stavio naslom pa ako ima tko kakvu ideju neka kaze!!! HVALA