Poruka-Disk se mora formatirati!?

poruka: 10
|
čitano: 2.777
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran

Vec duze vrijeme muku mucim sa externim WD2500ME-01 i mojim Os-om!

Prilikom ustekavanja externog u komp,nakon par minuta dobijam poruku,da moram formatirati disk,da bi ponovo radio!?

Uspijem sa externon prebaciti neke filove i onda dolazi poruka!Nakon toga nebi ga Bog pokrenuo!

Prode par dana,onda opet 2-3 min mogu raditi sa externim!

Na drugim kompovima i operativnim sustavima radi bez problema!

Kada puknem Linux,radi savrseno,samo na mome kompu i Win 7 nece!

DaBog da se prevrnula na me,prikolica puna pica!
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Re: Poruka-Disk se mora formatirati!?

Pretpostavljam da si već pokušao, ali jesi li probao na svim USB portovima? Probaj spojiti na neki od stražnjih priključaka, nekad zbog lošeg ožičenja kućišta prednji USB utori stvaraju probleme.

KaeR
15 godina
protjeran
KaeR kaže...

Pretpostavljam da si već pokušao, ali jesi li probao na svim USB portovima? Probaj spojiti na neki od stražnjih priključaka, nekad zbog lošeg ožičenja kućišta prednji USB utori stvaraju probleme.

Yup,naravno da je vec probano!

U biti nikada externi ne ustekavam sa prijeda!

A ako si mislio na promjenu portova,jesam,ista poruka na svakome portu!

......Zaboravio sam reci:Na ovoj konfiguraciji dizao sam oko 5 puta novi OS,prvih 2-3 mjeseca radi normalno,onada se nesta shebe i nastane ova tema!

18 godina

Znači, sve je u redu nakon reinstalacije? U tom slučaju probaj pripaziti na update sustava, možda neki update nekog od drivera zbog nečeg izaziva takvu pojavu; drugo mi ne pada trenutno na pamet...

KaeR
15 godina
protjeran
KaeR kaže...

Znači, sve je u redu nakon reinstalacije? U tom slučaju probaj pripaziti na update sustava, možda neki update nekog od drivera zbog nečeg izaziva takvu pojavu; drugo mi ne pada trenutno na pamet...

A hebiga,ajd ti znaj koji mu update steti!Ostavljam update stalno ON(od windowsa),oni na svjezu instalaciju OS-a izvrse u prvih par dana oko cc 380MB updatea,nakon toga ne primjetim druga updatea,osim standardinh softwareskih koje manje vise dopustim!

16 godina
neaktivan
to sam i ja imo sa onim 250 gb verbatim sto je tekom djelio. PA FORMATIRO SAM!

Pogledaj profil sliku xD
486 PWNZU!
15 godina
protjeran
bur3k kaže...
to sam i ja imo sa onim 250 gb verbatim sto je tekom djelio. PA FORMATIRO SAM!

Pogledaj profil sliku xD

Da,isto vazna cinjenica koju sam zaboravio napomenuti,formatirao sam ga prije 3-4 puta,ali opet se poruka pojavljivala,sada ga Bogme necu,jer imam na njemu podataka koje mi trebaju!

18 godina
neaktivan
Godfahter kaže...

Da,isto vazna cinjenica koju sam zaboravio napomenuti,formatirao sam ga prije 3-4 puta,ali opet se poruka pojavljivala,sada ga Bogme necu,jer imam na njemu podataka koje mi trebaju!

jesi isprobao na nekom drugom kompu da li izbacuje tu poruku? ak ne izbacuje prekopiraj sve te podatke na taj komp, pa formatiraj hard i vrati podatke sa tog kompa na hard

15 godina
protjeran
Wolverine kaže...

jesi isprobao na nekom drugom kompu da li izbacuje tu poruku? ak ne izbacuje prekopiraj sve te podatke na taj komp, pa formatiraj hard i vrati podatke sa tog kompa na hard

U prvome postu navedeno!

Ok da ponovim sve u detalje:

-Kada ustekam hard u svoj komp,radi prvih par minuta,tada izbaci poruku o formatiranju!

-Na drugim racunalima radi savrseno!

-Na Live cd Linuxu(na mome kompu) radi ok!

-Nakon svjeze instalacije Win 7 radi prvih 2-3 mjeseca!

-Formatiranjem harda,problem ostaje

-Poruka se javlja na svim USB portovima!

15 godina
protjeran

Ajd da vidimo jel ima ikoga Utorkom da rijesi ovaj moj problem,koji je jos uvjek prisutan!{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice