pomoc oko konekcije

poruka: 6
|
čitano: 649
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
pomoc oko konekcije
Pozdrav,
Prekljuce su poceli problemi oko interneta poceo je stekati i odjednom je prestao sa radom,zvao sam podrsku i receno mi je da je crko ruter..juce je dosao covek i zamenio mi je ruter znaci dobio sam novi ruter prikljucio sam sve zajedno sa njim.. tada je sve radilo normalno do nekih 20h onda je opet poceo pucati restartovao sam ruter par puta i sve se vratilo u normalu opet.. danas kada sam ukljucio racunar nije htelo da mi se poveze preko racunara na internet mada na telefon se mogu konektovati,preko njega i sada pisem.. sada da li postoji neki razlog dal je zbog rutera,ali ne verujem posto on lepo radi sada,znaci nesto do softwera..?? znaci na racunaru je sve povezano preko kabla koji sam dobio,ali na ikonici internet stoji jedan crveni iks..??

0 0 hvala 0
12 godina
Re: pomoc oko konekcije

...a da probaš desni klik na taj crveni X i vidit jel uključen ( enable) a ako jeste  probaj oporavak ( Repair)

ps: bolje odgovore bi dobio ako bi upisao koji je provajder, koji tip rutera i koji Win system na kakvom računalu ??????

12 godina
neaktivan
imam windows 7
Nadam se da ce ova slika biti dovoljna u vezi rutera
12 godina
neaktivan
kao sto se vidi preko wlana se mogu konektovati ali lan kabl mi ni ovde ne prikazuje
12 godina

Nije do rutera , on radi .

... spoji lan-kabal na ruter LAN1 <-> na PC   i podesi postavke na PC  tj. u "Network connections" vidi da nije slučajno na  "Disable"

12 godina
neaktivan
hvala ti mnogo,instalirao sam sada nov windows i sve drajvere za sada radi bio mi je na lan 3 povezan prebacio sam na keca i proradilo.. mora da sam nakupio virusa i virusa mada prosli put sam instalirao win pre 2-3 meseca ali neka osvezio sam ga sada nista ne cackam.. hvala ti puno opet :-)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice