Pomoć oko Frapsa

poruka: 8
|
čitano: 3.950
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Pomoč oko Frapsa

Imam instaliran Fraps 2009 i nikako ne mogu odgonetnuti kako se snima cjeli video(capturing) od desktopa,do recimo-igre!

Da pojasnim:Zelim snimiti desktop i pokrete misa,ukljucivanje u igru i samu igru U CJELOSTI!

Ja snimam sa pritiskom na F9 desktop i pokrete misa,no kada hocu igrati igru i snimati je,prethodni video se prekida i

nestaju oni brojevi u kutu desktopa!

Saljem slike mojih postavki frapsa,gdije sam pogrijesila?

Ako želiš pobjediti,ne smiješ izgubiti
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pomoć oko Frapsa

Nemozes sa frapsom snimat desktop

Ali mozes sa TIPCAMhttp://www.utipu.com/tipcam-download/ s njime snimis desktop i kad ulazis u igru snimas sa frapsom i onda u windows movie makeru spojis to dvoje.

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.10.2010 20:35 (MatejCro).
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
RE: Pomoč oko Frapsa
MandaTDI kaže...

Imam instaliran Fraps 2009 i nikako ne mogu odgonetnuti kako se snima cjeli video(capturing) od desktopa,do recimo-igre!

Da pojasnim:Zelim snimiti desktop i pokrete misa,ukljucivanje u igru i samu igru U CJELOSTI!

Ja snimam sa pritiskom na F9 desktop i pokrete misa,no kada hocu igrati igru i snimati je,prethodni video se prekida i

nestaju oni brojevi u kutu desktopa!

Saljem slike mojih postavki frapsa,gdije sam pogrijesila?

Sa frapsom nemozes snimat desktop .

Skini si Camtasiu , najbolji program kaj se toga tice .

Slobodno klikni Hvala . Besplatno je .
15 godina
neaktivan
Pomoć oko Frapsa

Monitor Aero desktop,tu opciju ukljucim i MOGU snimati desktop i pokrete misa(slika 1 gore)

Hvala na prijedlozima,uspjela sam,u biti stavila sam igru u window mode i snimila sve!

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pomoć oko Frapsa

Ne možeš sa frapsom snimat desktop.Jedino možeš snimat igranje.Da bi mogao snimati igru vidit ćeš brojeve u ćošku igre(to ti stoji namješteno u opcijama).Nakon toga upri F9 i brojevi u ćošku koji su žuti postat će crveni.To znači da ti fraps snima igru.O više imformacija kako koristit fraps pogledaj ovaj video:

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Pomoć oko Frapsa
Znatiželjac kaže...

Ne možeš sa frapsom snimat desktop.Jedino možeš snimat igranje.Da bi mogao snimati igru vidit ćeš brojeve u ćošku igre(to ti stoji namješteno u opcijama).Nakon toga upri F9 i brojevi u ćošku koji su žuti postat će crveni.To znači da ti fraps snima igru.O više imformacija kako koristit fraps pogledaj ovaj video:

Ma covjece mogu snimati desktop,vjerovao ti ili ne,zaista mogu,na videu se vide pokreti misa,pa cak i oni brojevi u kutu.

Vjerovao ili ne.

13 godina
neaktivan
Pomoć oko Frapsa

Sa kojim programom mogu otvoriti Fraps Video Ovo ne otvara :  Windows Media Player....  {#}

0 0 hvala 0
15 godina
Pomoć oko Frapsa

ja ga otvaram s Media Player Classic Homecinema !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice