Pojavljivanje foldera u istoimenom folderu

poruka: 9
|
čitano: 1.775
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
pitanje

Molim vas pomozite!!

Imam HPov laptop i na njemu instaliranu vistu.

Prije 2 tjedna mi se počelo pojavljivat u svakom folderu istoimeni folder kojeg kad otvorim otvori mi my documents., komaa..

Znači u folderu slike nalaze mi se albumi x, y, z, i na kraju popisa mojih albuma sa slikama mi se nađe folder pod imenom slike (to je zapravo ovaj u kojem trenutno i jesam) i kad bi ga htjeja otvorit on otvori my documents.

I tako za svaki folder u koji uđem ima svoj istoimeni folder koji kad kliknem otvori my documents.

Išla sam na system restore i tad ga više nije bilo, i čim sam uštekala usb ili fotić odmah se pojavio isti problem.

Jel to neki virus?Šta da radim?jel imao netko ovakvih problema?

puuuno hvala ako ovo netko riješi!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

to se zna desiti ako se mijenjaju ikone preko tuneup utilitiesa,a ako nije nist mijenjano onda je vjerojatno neki malware  pa slobodno skeniraj sa antymalwareom

mb:ga-ma790x-ds4; cpu:amd athlon64x2 6000+ 3.3GHz; 8gb ram dual chanell 800mhz vga:nvidia gtx260 896ddr3; power:Chieftec power supply 650W, windows vista ultimate x64
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Pojavljivanje foldera u istoimenom folderu
autorov komentar

jedino što sam u tom vremenu kad se to počelo pojavljivat instalirala program teamviewer, jel možda zbog toga?

jel imaš kakav antymalwer za preporučit?

Imam još jedan problem-sve sam u međuvremenu kopirala na eksterni disk jer sam mislila da ću sigurno morat na laptopu instalirat vistu na novo.

No kad sam eksterni uključila u komp počelo se i na kompu pojavljivat isto dupli folder kao i na laptopu. System restoreom sam na njemu spasila stvar i sad je komp dobro.

No međutim, sad mi stoji eksterni disk sa 300 gb podataka ištekan van jer ako ga uključim odmah se napravi isti problem..

joj, užas.. :(

16 godina
neaktivan
autorov komentar

e da, ima još jedna novost!

Kad idem downloadat bilo kakav antivirusni ili sličan program laptop mi se odma sam od sebe resetira i ne dozvoljava mi save antivirusnog programa.

Pa s čim ja to imam posla??? :/

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Imaš virus, pokušaj antivirus instalirati u safe modu, ja bi ti još preporučio Trojan Remover, pa s njim skeniraj u safe modu. I još avira free.

Ništa ne ostavljaj nedvrš
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.4.2009 13:21 (username).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
malamiss kaže...

e da, ima još jedna novost!

Kad idem downloadat bilo kakav antivirusni ili sličan program laptop mi se odma sam od sebe resetira i ne dozvoljava mi save antivirusnog programa.

Pa s čim ja to imam posla??? :/

Skini kod nekoga Malawarebyte's anti-malaware i avira antivir personal,oba dva programa su besplatna. Uđi u safe mod,instaliraj ta dva programa i full scan sa oba dva,prvo jedan pa drugi. To bi tribalo rjesit stvar,ali ako slucajno neuspijes skini superantispyware i onda provaj sa njim.
Je, je, aha...
17 godina

neka viroza ti je to, probaj ovo kaj su ti preporucili, inace zakon avatar :)

People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
autorov komentar

Da vas obavijestim da sam se riješila napasti! :)

(nadam se)

To je bio virus Brontok, podrijetlom iz Indonezije (wikipedia-imaju sve o njemu napisano)

Sa AVG Anti-Virus-Free sam sve skenirala i našlo ga je po svugdje, sve ih je move to vault i neke heal, i zasad više nemam poteškoća!

Ali ću za svaki slučaj na novo instalirat vistu.

ps. Da li znate je li ovaj AVG dobar antivirusni program? Ili imate još kakav bolji za preporučit?

Ja sam s njim zadovoljna, lijepo izgleda i za sad štiti! :)

Hvala svima na pomoći!

:)

0 0 hvala 0
16 godina

Nisi ga se riješila,pojavit će se opet a i sistem ti je oštećen...Imao sam isti problem na bratovom laptopu i s ničim nisam uspio. Pomogla je jedino clean instalacija...

Gigabyte P35DS4 Core Duo E6850 3Ghz 2Gb RAM Nvidia 8600 GTS HD Hitachi 500Gb
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice