Pozdrav svima!
Ovako, imam staru Logitech V-UB2 web kameru koju sam iskopao iz ormara. E sad, bila bi mi korisna, ali problem je sto nemam drivere za nju, a windowsi je ne detektiraju automatski (win 7). Isao sam na stranice i kaze da nema podrsku drivera za moje windowse. Postoji li koji nacin da se ova kamera osposobi pod windows 7 za koristenje preko skypea?
Svaki savjet dobrodosao. Hvala!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ako postoje driveri za Vistu, probaj s time... vjerojatno će proraditi; ako ne, onda nemam ideje (driveri za XP najčešće ne rade na 7).
Ako postoje driveri za Vistu, probaj s time... vjerojatno će proraditi; ako ne, onda nemam ideje (driveri za XP najčešće ne rade na 7).
Ako ne proradi probaj ga namjestiti da radi kao za starije operacijeske sustave
propertis-compatibillity-run this program in...
Možda i neće, ali ne škodi probati, ako driveri za Vistu postoje, ipak ni 100 kn nije za baciti :)
Ma stos je u tome sto bi mi kamera trebala samo na tjedan dana i tko zna kad i ako vise. Ovu sam imao jos od ranije i bila bi mi dovoljna za ono kaj meni treba (da se vidim s kolegama i dragom jednom dnevno). Nemam sad para da kupujem novu kameru samo za to, a opet bilo bi mi drago da nekako ovu uspijem osposobit. Drivera za win Vista nema, najblize sto postoji je win XP.
A jebiga, onda nista, fakat sad nisam pri novcima da bi kupovao kameru za koristenje na tjedan dana :D
Hvala svima na trudu svejedno!