Pitanje o web kameri

poruka: 9
|
čitano: 1.061
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Pitanje o web kameri

Pozdrav svima!

Ovako, imam staru Logitech V-UB2 web kameru koju sam iskopao iz ormara. E sad, bila bi mi korisna, ali problem je sto nemam drivere za nju, a windowsi je ne detektiraju automatski (win 7). Isao sam na stranice i kaze da nema podrsku drivera za moje windowse. Postoji li koji nacin da se ova kamera osposobi pod windows 7 za koristenje preko skypea?
Svaki savjet dobrodosao. Hvala!

“Some people hear their own inner voices with great clearness. And they live by what they hear. Such people become crazy... or they become legend.” -Jim Harrison

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Re: Pitanje o web kameri

Ako postoje driveri za Vistu, probaj s time... vjerojatno će proraditi; ako ne, onda nemam ideje (driveri za XP najčešće ne rade na 7).

KaeR
16 godina
protjeran
neće mu raditi ni driveri za vistu. kupi novu kameru nije skupa.
Kad bi pametni popuštali svijetom bi budale vladale. Krleža: sačuvaj me Bože hrvatske kulture i srpskog junaštva.
15 godina
neaktivan
KaeR kaže...

Ako postoje driveri za Vistu, probaj s time... vjerojatno će proraditi; ako ne, onda nemam ideje (driveri za XP najčešće ne rade na 7).

Ako ne proradi probaj ga namjestiti da radi kao za starije operacijeske sustave

propertis-compatibillity-run this program in...

One good thing about music, when it hits you, you feel no pain. - Bob Marley
18 godina
neaktivan

Možda i neće, ali ne škodi probati, ako driveri za Vistu postoje, ipak ni 100 kn nije za baciti :)

KaeR
16 godina
protjeran
nova kamera bit će neusporedivo bolja, ja bih uložio u nju ne bh se maltretirao oko takve jedne banalnosti pogotovo ako češ češće razgovarati preko skype.
Kad bi pametni popuštali svijetom bi budale vladale. Krleža: sačuvaj me Bože hrvatske kulture i srpskog junaštva.
16 godina
neaktivan
Pitanje o web kameri

Ma stos je u tome sto bi mi kamera trebala samo na tjedan dana i tko zna kad i ako vise. Ovu sam imao jos od ranije i bila bi mi dovoljna za ono kaj meni treba (da se vidim s kolegama i dragom jednom dnevno). Nemam sad para da kupujem novu kameru samo za to, a opet bilo bi mi drago da nekako ovu uspijem osposobit. Drivera za win Vista nema, najblize sto postoji je win XP.

“Some people hear their own inner voices with great clearness. And they live by what they hear. Such people become crazy... or they become legend.” -Jim Harrison

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
ako nisi našao drivere zaboravi. kupi najjeftiniju.
16 godina
neaktivan
Pitanje o web kameri

A jebiga, onda nista, fakat sad nisam pri novcima da bi kupovao kameru za koristenje na tjedan dana :D

Hvala svima na trudu svejedno!

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice