Obrada videa

poruka: 11
|
čitano: 4.470
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Obrada videa

pozz ovako,trebao bi neki kvalitetniji program za prebacivalje vidae tj montiranje, video inace prebacujem iz DV kamere na komp pomocu firewirea, do sad sam video obradivao pomocu corel Corel VideoStudio Pro i MAGIX Video Pro i nisam zadovoljan imaju neke nedostatke, koji je malo bolji program za obradu i pri tome jednostavniji, a da priza vrhunsku sliku

ivan.buti@gmail.com

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Obrada videa
Neznam koliko je jednostavan ili kompleksan za tebe no probaj skinuti adobe premier trial verziju sa adobe stranica.Pa vidi kako ti leži.
17 godina
neaktivan
Obrada videa

Sony Vegas

PSN: filip99
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Obrada videa

Adobe® Premiere® Elements je dobar i jednostavan.

2 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Obrada videa

COREL VIDEO STUDIO, CYBER POWER DIRECTOR, JEDNOSTAVNI I DOBRI A TU JE I NERO VISION

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Obrada videa

Premiere elements, premiere, after effects....

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
kl1203 kaže...

pozz ovako,trebao bi neki kvalitetniji program za prebacivalje vidae tj montiranje, video inace prebacujem iz DV kamere na komp pomocu firewirea, do sad sam video obradivao pomocu corel Corel VideoStudio Pro i MAGIX Video Pro i nisam zadovoljan imaju neke nedostatke, koji je malo bolji program za obradu i pri tome jednostavniji, a da priza vrhunsku sliku

već je netko preporučio adobe premiere elements, i ja ga preporučam, posebice ako nisi neki napredni korisnik. dosta je jednostavan i pregledan, i ima mogućnost capturinga videa. gle, pitanje je opet i u kojem formatu uvoziš video, kakve je kvalitete sam po sebi taj video itd, i to su faktori koji koji sudjeluju u kvaliteti exportanog videa. ako je video snimljen npr s dv kamerom koja snima u pal formatu, dakle 720x576 onda ne možeš započeti novi projekt 1280x720, jer bi tada morao "razvući" sliku, a tu se gubi na kvaliteti. također ti preporučam da exportaš u onom formatu koji je uvezen. dakle exportaj u pal dv ili u mpeg2 ako misliš npr raditi neki dvd od toga. najbolja opcija ti je da kada smontiraš video, da ne exportani projekt nego sekvencu koju si napravio iz premiere prebacisš u adobe encore, gdje si napraviš meni i zapržiš ga na formatu. tu će ti biti ista kvaliteta snimke kako je i uvezan u program. ako imaš volje za učenjem, i zanimaju te takve stvari, sprobaj si adobe premiere cs4 npr. cs5 radi isključivo na 64 bitnom os-u dok ostali rade i na 32 bitnim sustavima. premiere po meni ima jako puno opcija i daje jako dobru kvalitetu exportanog materijala, opet ovisno o faktorima koje sam ranije naveo. ali premiere definitivno nije za poečtnika. sve adobeove programe možeš koristiti u trialu od 30 dana.

Sk8eR kaže...

after effects nije standalone program za obradu videa, nego više za "post produkciju".

17 godina
neaktivan
Sk8eR kaže...

After effects NIJE program za obradu videa. A nije ni jednostavan. Cak sta vise.

:)
17 godina
neaktivan
robisierra92 kaže...
kl1203 kaže...

već je netko preporučio adobe premiere elements, i ja ga preporučam, posebice ako nisi neki napredni korisnik. dosta je jednostavan i pregledan, i ima mogućnost capturinga videa. gle, pitanje je opet i u kojem formatu uvoziš video, kakve je kvalitete sam po sebi taj video itd, i to su faktori koji koji sudjeluju u kvaliteti exportanog videa. ako je video snimljen npr s dv kamerom koja snima u pal formatu, dakle 720x576 onda ne možeš započeti novi projekt 1280x720, jer bi tada morao "razvući" sliku, a tu se gubi na kvaliteti. također ti preporučam da exportaš u onom formatu koji je uvezen. dakle exportaj u pal dv ili u mpeg2 ako misliš npr raditi neki dvd od toga. najbolja opcija ti je da kada smontiraš video, da ne exportani projekt nego sekvencu koju si napravio iz premiere prebacisš u adobe encore, gdje si napraviš meni i zapržiš ga na formatu. tu će ti biti ista kvaliteta snimke kako je i uvezan u program. ako imaš volje za učenjem, i zanimaju te takve stvari, sprobaj si adobe premiere cs4 npr. cs5 radi isključivo na 64 bitnom os-u dok ostali rade i na 32 bitnim sustavima. premiere po meni ima jako puno opcija i daje jako dobru kvalitetu exportanog materijala, opet ovisno o faktorima koje sam ranije naveo. ali premiere definitivno nije za poečtnika. sve adobeove programe možeš koristiti u trialu od 30 dana.

Sk8eR kaže...

after effects nije standalone program za obradu videa, nego više za "post produkciju".

Samo da te dopunim da te ne bi pogresno razumjeli. U premiere elementsu mozes raditi komplet DVD-e sa menijima i svimpotrebni. Ne treba ti dodatni program kao ni export u mpeg2 niti dv. Znaci u elementsu motzes raditi sve od uvoza videa sa kamere do izrade gotovog DVD-a. Niko ne moze primijetiti razliku zmedju montaze u elementsu i punom premiere sto se tice kvaliteta slike. Ona ce biti ista.

16 godina
neaktivan

zato si i dobio tu četvrtu zvjezdicu, da me pratiš i nadopunjavaš Namigiva

ma kada sam rekao pal dv onda sam mislio na 720x576. ali u pravu si, glede Pr elements, samo što mene priča uvijek odvuče na onaj "veći" premiere Osmijeh

17 godina
neaktivan

ma razumijemo se ti i ja ali da ne shvati pogresno. Ipak je on pocetnik pa spominjanje nekih termina tipa meg2 pal dv i sl mozda ga samo zbuni. Znam kako sam ja gledao bijelo kad premiere otvori onaj previ meni kad kreiras projekat i pita svasta nesto a ja ko tele ;)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice