Nero 9 problem

poruka: 7
|
čitano: 2.606
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Nero 9 problem

kad zelim instalirati Nero 9 pojavi mi se ova poruka (slika).. trazio sam na nero-vim stranicama o problemu ali nisam pronasao nista sto bi pomoglo.. na xp-u je sve radilo, a kad sam instalirao sedmicu nece.. moze pomoc?

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis..
Poruka je uređivana zadnji put pet 29.1.2010 16:35 (andreas11).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nero 9 problem

Skini Nero General CleanTool i počisti PC. Zatim pokušaj ponovno pokrenut instalaciju.

Razer_Copperhead

0 0 hvala 1
17 godina
Nero 9 problem

probao sam i nece..

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis..
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nero 9 problem

Koja je verzija Nera i zašto ne koristiš Ashampoo? Ashampoo je po meni puno bolji od Nera. Također može biti i da antivirusni program ne dopušta instalaciju.

Razer_Copperhead
Poruka je uređivana zadnji put pet 29.1.2010 17:28 (Razer_Copperhead).

3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Nero 9 problem

koji nero? full ili neki lite/micro?

ali i ja predlažem da pređeš na ashampoo burning studio. kraj njega ćeš brzo zaboraviti nero

Atomska bubamara. | tinyurl.com/erepna - registrirajte se i igrajte. samo 2 min dnevno!
17 godina
Nero 9 problem

Skini si drugu verziju i budi siguran da si pocistio sve fileove od prosle verzije ukljucujuci folder \program files\common files\Nero.

I provjeri da ti ugradeni firewall u windowsima ne blokira neru.

No matter how fantastic your latest and greatest PC is, you will be able to buy it for half the price in 12 months

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Nero 9 problem

ja imam nero 9 ultra sve 5 radio međutim sad kad hocu snimat nesto u visionu mi napise :prepare session failed, transcoding failed ima li netko pojma zasto?

hegyi

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice