Nepoznato

poruka: 4
|
čitano: 1.805
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Nepoznato

Imam jedan problem koji me muči već mjesec dana.....naime,jednog sam dana skidao neke stvarčice s neta i uleti mi neka čudna aplikacija u računalo imenom "uriniranje.exe" i nalazi se ovdje "C:/Users/XXX/AppData/Roaming/Noticeable/uriniranje.exe". Program mi se konstantno otvara (Open File - Security warning) nakon uključivanja ili restartanja windowsa (7) s time da su mi ponuđene opcije run i cancel. Što god pritisnem isto mi dođe.......želim da mi netko da savjet kako se toga rješiti (CC Cleaner,spyware term. i nod 32 ne pomažu i ne mogu ga izbrisati). Unaprijed zahvaljujem!

0 0 hvala 0
15 godina
RE: Nepoznato

Instaliraj MBAM, pa skeniraj njime (obavezno napravi update prije toga). Također, kopiraj log iz HijackThisa ovdje.

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it
Poruka je uređivana zadnji put sub 15.1.2011 11:35 (deadman).
15 godina
Nepoznato

Pokreni windows u safe modu i onda iz njega izbriši taj file.

Ako to ne uspije skin neku live cd distribuciju linuxa. Pokreni je sa live cd-a i iz nje izbriši taj file.

Ne igram CoD i sl.

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Nepoznato

To izgleda kao djelo ekipe iz teme: Vaše šale i prankovi.{#}Il je mato il onaj kako se zvao blackhacker.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice