Nemam zvuka

poruka: 10
|
čitano: 17.515
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Nemam zvuka

rusia sam windowse i sada kada san ponovo ih instalira sta trebam napravit da iman zvuka na kompjuteru.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Nemam zvuka
stirko55 kaže...

rusia sam windowse i sada kada san ponovo ih instalira sta trebam napravit da iman zvuka na kompjuteru.

pa drivere za zvucnu...realtek vjerojatno

Na sreču nitko nije preživio (c) Saša Kopljar
15 godina
neaktivan
Nemam zvuka

Kako bi imao zvuka, trebaš imati upaljene zvučnike, a to vjerojatno imaš. A također moraš imati i instalirati driver paket kako bi imao zvuka.

Evo, na ovoj stranici možeš preuzeti driver paket - ovisno o tome koji ti treba...

Ja ti preporučam da preuzmeš prvi jer je najkorišteniji.... Ali ovisi ti i o operativnom sustavu....

Ako imaš XP ili nešto stariji o.s. preporučam ti prvi da preuzmeš, a ako koristiš vistu ili sedmicu, onda onaj 3 ili 4 gdje piše HIGH DEFINITION....

Evo link: http://download.cnet.com/windows/audio-drivers/

Ako i nakon što instaliraš ne bude bilo zvuka, javi se... pa ćemo vidjeti.... Cool

RW
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.4.2010 17:44 (Robert Whaterby).

0 0 hvala 0
15 godina
Nemam zvuka

e ljudi ve' ste primjetili da nisam stru;njak pa me yanima ovo nije veyano za temu ali svejedno sada kada sam instalirawindows kako napravit ad mi tipkovnica bude normalna.sada mi kada pritisnem y pise mi z i kad stisnem strelicu mane pise mi kosu crtu i takve neke piydarije kako to popravit

0 0 hvala 0
15 godina
Koji Win imas? Ako ti je w7 imas na AU software za zvuk i sve ostalo. Za jezike odi u Kontrolpanel i na jezike.
15 godina
Nemam zvuka

iman XP

0 0 hvala 0
15 godina

Start => Control Panel => Change keyboards or other input methods (ispod Clock, Language and Region) => Change keyboards.. => U padajućem izborniku Default input language stavi Croatian. Ako nemaš Croatian stisni gumb "Add" ispod i pronađi hrvatsku i stavi kvačicu tamo, pa onda ponovi ovaj prethodni postupak.

EDIT: Sad vidim da imaš XP, ali slično bi trebalo i za XP bit (ovo je za WIN 7)

Ako double postam znači da pišem s moba...// Ako ne kužiš na kog se post odnosi stisni nadporuka!
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.4.2010 18:24 (DamageHigh).
15 godina
Start-run-upisi dxdiag, kad ti ubaci na sredini prozora imas koji ti je model maticna, kopiraj taj kod i paste u google, dodaj jos software i trazi, bude ti naslo sve za tvoj comp..
15 godina
neaktivan
Nemam zvuka

Evo ti moje upute kako promijeniti tipkovnicu na hrvatski način pisanja:

U Control Panelu potraži postavke tipkovnice i jezika koji se koristi za unos. U rubrici Default Input Language odaberi hrvatski (prva slika). Pripazi da ti je pod jezikom "Croatian" i odabrana tipkovnica također "Croatian". Ukoliko privremeno želiš promijeniti jezik tipkovnice, standardna kombinacija tipki je lijevi alt i lijevi shift (držiš alt, pretisneš shift, pustiš alt) - promjena kombinacije je prikazana na drugoj slici.

www.youtube-movies-tv.blogspot.com

www.ljubavne-pjesme.blogspot.com

RW
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.4.2010 19:54 (Robert Whaterby).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice