Mirc settings?

poruka: 14
|
čitano: 5.065
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Mirc...

evo instalirao sam program, sucelje mi je malo cudno pa se nikako ne mogu snaci....

moze mi neko objasinti kako to sve podesiti da mogu normalno traziti warove :P, thx unaprjed

Svaki sat ranjava, zadniji ubija!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mirc settings?

sta ti je to mirc inace? cemu to sluzi?

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Mirc settings?
MIRC neka vrsta chata.Net chata.
http://s3.ba.battle-knight.org/index.php?loc=hire&ref=MjAzNA==
16 godina
neaktivan
Mirc settings?

program je free, lako ga downlodate. meni treba da mi neko kaze kako podesiti i koji server je za traziti warove za cod2?

Svaki sat ranjava, zadniji ubija!

0 0 hvala 0
15 godina
Mirc settings?

Imam problem sa mirc-om nece da se konektuje,sta je problem,sve sam podesio kako treba ali nece....??Plač

Ivan D
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Mirc settings?

sto si sve podeio.. sa mircom to nebi islo bez ss slika.

na koji kanal ides..neki torrent ili sl.

juzer name ,pass, sto ti ispise da je fail??

edit:

probaj ovo

http://www.icechat.net/site/

ili ovo

http://xchat.org/

ili ovo portable na sticku nosis svugdje

http://portableapps.com/news/2010-08-02_-_kvirc_portable_4.0.2

teško vrijeme za matore
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.8.2010 21:22 (torrente).
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
ivandele kaže...

Imam problem sa mirc-om nece da se konektuje,sta je problem,sve sam podesio kako treba ali nece....??Plač

jel možda vatrozid blokira? http://www.bug.hr/d.tiny_mce/plugins/emotions/img/smiley-undecided.gif

probaj chatzillu. to je add-on za firefox, ali možeš koristit i bez firefoxa. pogledaj tutorijal ovdje

Atomska bubamara
17 godina
neaktivan
moderator
ivandele kaže...

Ako koristis bas  mIRC  moras popuniti polje za  identd inace nece ici. Potpuni sva polja i naravno nemoj biti blesav da stavis istinsko ime i e-mail vec za e-mail unesi na pr. at@kodmene.com (ili a@a.com...svejedno) nickname odaberi ali u drugo polje moras staviti razliciti u slucaju da ti je nick zauzet ili zna se desiti nakon kratkotrajnih dropouta (ispadanja za mreze) tvoj nick ostane kao zombie :)

Portove ne diraj i vidi za svaki slucaj da ti firewall ne blokira UDP portove od mIRC-a

[edit]

Uf, za malo da te dovedem u zabludi.

Znaci, ako ne radi kao na screenshotu onda za User ID unesi e-mail koji si uneo u koracima prilikom popunjavanja polja. Sretno

An elephant is a mouse built to government specifications
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.8.2010 15:26 (Lazarus Long).
15 godina

meni je kanal irc.cg.yu...mislim, mozda je bio neznam jesu li ga mijenjali...ne moze da se nakaci na server...Inace koristim #montecafe room

Ivan D
17 godina
neaktivan
moderator

Probaj se zakaciti (za probu) na neki Undernet ili Dalnet server. Ako mozes onda problem je u tom serveru kojeg spominjes (ugasen, premesten, mozda su banirali cjeli domain (drzavu).......

17 godina
Mirc settings?

lazarus je kralj...banirali su cijelu drzavu Smijeh

teško vrijeme za matore
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
moderator
torrente kaže...

lazarus je kralj...banirali su cijelu drzavu Smijeh

Nekad davnoTM  kada je IRC-anje bila glavna razbibriga imalo je gadova iz susednjih zemalja koji su floodali cijeli kanal i rusili ga :) Ono...imao si iznenadnu "posjetu" od 100-200 botova koji ispisu ponesto na kanalu i ovaj se srusi....zatim bilo je i text floodinga, pa pinganja...sta ti ja znam u micke paterine  Cool .

Rusenje neke sobe dozivljavalo se strasno, to ti je kao da netko "iskljuci" facebook na 1 sat pa padnes u duboku depresiju ;) Inace da, admini su stavljali ban, zabranu ili kako hoces prema IP adresi. Ponekad to su bili samo gradovi a ponekad i "neprijateljska" zemlja :)))

17 godina
Mirc settings?

tako je. i danas dosta torrent trackera dobija ddos napade, te staff blokira sve ip adrese iz zemlje odakle napad dolazi.

nazalost tada i masu juzera iz tih zemalja nemaju pristup.

nego meni bilo smijesno...banaju drzavu Smijeh

teško vrijeme za matore
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.8.2010 17:36 (torrente).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
moderator
torrente kaže...

nego meni bilo smijesno...banaju drzavu Smijeh

Ma i meni je smijesno, dok pisem ovo razvukao mi se osmjeh kroz facu zato sto kada se prisjetim to je nalikovalo na pravi rat i ovo za drzavom uistinu mi je smjesno posto jedan moj drug je bio admin kanala pa je cesto znao reci "danas cu banirati Grcku i Bugarsku" ali sa zestinom kao da je imao namjeru baciti atomsku bombu tamo.

LOL

Bilo je i tragikomicnih situacija kada netko pokusa banirati preko okeanske zemlje pa duture bana cjelu Ameriku+Kanadu ....pa zatim imao si moljakanja na pvt da se makne ban. Pricamo o preiodima izmedu 1997 - 2002 nakon ovoga ircanje je pocelo da jenjava.

Steta sto ICQ na ovim prostorima nije zaziveo dovoljno dobro i dugo. Bio je u svemu superiorniji klient naspram mIRC-a. Naravno i ja sam koristio mIRC ali posto sam kralj,jel...koristio sam DCC (direct chat)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice