Pozdrav!
EDIT: zamolio bih Vas da prije nego što odgovorite pročitate prvo cijeli ovaj post! Hvala
Već sam tražio sličnu pomoć u temi Mozilla Firefox problem u istoj grupi ali sam primijetio da problem nije lokaliziran samo na internet. Na žalost, aplikacije su postale "lijene".
Radi se o tome da kad pošaljem naredbu (kliknem na program) neovisno o lokaciji (desktop, start menu, quick launch,...), vrlo često se ništa ne događa. U task manageru vidim da je aplikacija uredno pokrenuta no ne izbacuje prozor. Nekim aplikacijama (Firefox npr.) treba vremena da se učitaju ali neke jednostavno samo zauzmu resurse i ne pokrenu sučelje (Star Wars: The Old Republic). Čak i kad se pokrenu, ne učita se čitavo sučelje, već nekad znaju faliti dijelovi. Računalo nije bilo korišteno 2 mjeseca, i prije toga je sve uredno radilo. Isto tako sam primijetio da mi se web stranice dosta često "raspadaju": pojavi se samo tekst bez ikakvog uređenja (Firefox i IE).
Moju konfiguraciju možete pročitati ispod moje slike lijevo. Provjerio sam memoriju memtestom a HDD HDTune-om i nijedan nije izbacio nikakve greške. Ne bih volio ponovno postavljati Windowse osim ako to baš nije nužno i ako se može izbjeći, zato sam otvoren za prijedloge. Osim toga, od zaštite na kompu imam ESET NOD32 (verzija7 sa zadnjim definicijama), Zone Alarm a Malwarebytes nije ništa našao.
Linux Mint (dual boot) se uredno ponaša i s njim nemam nikakvih problema. Jedino zna malo "štekati" kad pootvaram više stranica u flashu.
Toliko. Unaprijed hvala za pomoć.