Laptop nema Wireless Network u sebi?

poruka: 12
|
čitano: 9.933
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Ovako, frend mi je danas kupio laptop, instalirao si Windowse i sve, išao si instalirat net na njega, da ga poveže sa ruterom, ali neće ništa, niti žićno niti bežićno...sve smo pokušavali metode, zvali tehničku službu i sve - ali ništa!!!

Onda smo skužili da laptop uopće nema instaliran u sebi Wireless Network, tako da je uopće nemoguće ostvariti vezu sa ruterom, e sada, on nije dobio nikakav CD i sloično sa time.

Pitanje za vas sve: da li ima gdje free na netu ili nekaj gdje možemo skinuti i instalirati i slično da bi mu omogućili Wireless, i spajanje na net??? (ima Toshibu i Windows 7 Home Premium)

...molio bih vas za što brže odg, po mogućnosti danas - hvala unaprijed...;)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Googlaj malo... evo link probaj ovdje skinuti: http://aps2.toshiba-tro.de/wlan/?page=downloads

Tko je to tamo

1 0 hvala 0
14 godina

koji točno model laptopa?

Maurer
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Laptop nema Wireless Network u sebi?
David87 kaže...

Toshiba Satellite C850D - 10K

14 godina
Bart kaže...
David87 kaže...

Probaj ovo

Maurer
16 godina
neaktivan
David87 kaže...
Bart kaže...
David87 kaže...

Probaj ovo

Ok, javim kasnije...;)

16 godina

Moja zena je imala Toshibu koja na prednjoj strani ima mail HW prekidac za ukljucivanje i iskljucivanje WiFi adaptera.

Pogledaj da mu jednostavno WiFi nije iskljucen na tom malom prekidacu.

If you're not paranoid, you're not paying attention
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mauro kaže...

Moja zena je imala Toshibu koja na prednjoj strani ima mail HW prekidac za ukljucivanje i iskljucivanje WiFi adaptera.

Pogledaj da mu jednostavno WiFi nije iskljucen na tom malom prekidacu.

Nema ovaj tak šta, a Wirelss je normalno uključen, samo jednostavno piše: Edimax Wireless LAN card Not exist...:S

16 godina
neaktivan
David87 kaže...
Bart kaže...
David87 kaže...

Probaj ovo

Probali smo, i ništa...piše mi kad pogledam Wirless: Edimax Wireless LAN card Not exist!!!

15 godina
neaktivan
Bart kaže...

Probali smo, i ništa...piše mi kad pogledam Wirless: Edimax Wireless LAN card Not exist!!!

A ste flashali bios?

I pitanje je odgovor. Sporo tipkam i znam da kasnim na odgovor radi toga
16 godina
neaktivan

dakle ,  kaze da imas tipku za ukljucivanje i iskljucivanje , tocnije kombinaciju tipki FN+F8 ...  

sad cu ja postaviti glupo pitanje , dali ste provjerili dali je ta wifi kartica uopce u tom laptopu te dali je spojena sa obje zice, iliti najlakse , dali je pokazuje u device manageru 

to bi trebala bti ova mala kartica pokraj ram plocice u sredini slike ( NE otvarati ako je laptop nov)

dakle , odnosi se gore navedeno u slucaju da je laptop kupljen polovno ... , ako je novi pogledaj si ovu stranicu

(#mce_temp_url# )

, tu imas sve drivere koji su ti potrebni samo moras navesti sto  i kako trebas , skines i instaliras , a ako to ne pomogne a laptop je nov , nosi ga na servis jer je maticna u banani, da je samo do drivera za wifi radio bi zicno al posto si rekao da nece nikako a ovi org driveri ne pomognu onda ti ne preostaje nista osim servisa , opet kazem za ovo ako je novi pa u ggaranciji da se rijesi 

laptop od gore ... laptop od gore ...
That Jesus Christ guy is getting some terrible lag... it took him 3 days to respawn!
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
dadododo kaže...

dakle ,  kaze da imas tipku za ukljucivanje i iskljucivanje , tocnije kombinaciju tipki FN+F8 ...  

sad cu ja postaviti glupo pitanje , dali ste provjerili dali je ta wifi kartica uopce u tom laptopu te dali je spojena sa obje zice, iliti najlakse , dali je pokazuje u device manageru 

to bi trebala bti ova mala kartica pokraj ram plocice u sredini slike ( NE otvarati ako je laptop nov)

dakle , odnosi se gore navedeno u slucaju da je laptop kupljen polovno ... , ako je novi pogledaj si ovu stranicu

(#mce_temp_url# )

, tu imas sve drivere koji su ti potrebni samo moras navesti sto  i kako trebas , skines i instaliras , a ako to ne pomogne a laptop je nov , nosi ga na servis jer je maticna u banani, da je samo do drivera za wifi radio bi zicno al posto si rekao da nece nikako a ovi org driveri ne pomognu onda ti ne preostaje nista osim servisa , opet kazem za ovo ako je novi pa u ggaranciji da se rijesi 

E to care, puno hvala...sada sve valja...ma oni su mi davali Realtek drivere iz prošlih god pa nije htjelo, sada sam sa ove stranice skinuo od ove god, uspješno inst i sve radi...puno hvala...;)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice