Komp mi je poludio....

poruka: 31
|
čitano: 4.732
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Komp mi je poludio....

ovako: neznam ni sam sta mi je sa kompom......gasi mi se ekran, kad ocu upalit igricu ili tak nes slicno, komp radi ali ekran se zgasi, ko da nema signala ili ko da nije prikljucen...zacrni si i pocne se mjenja ono analog i digital....ja mislim da je u kompu nes zaje*ano jel sam widowse opet instaliro ali opet isto...prije par dana mi se "tesko palio" ili neznam ni sam kak se to zove.....stisnem gumb i pocne radit pa se zgasi (prije neg dojde ono windows), pa se opet upali pa se zgasi i onda od treceg puta se upali (ali to sve on sam radi) i pise mi neki error sa crvenim slovima (vise se ne sjecam sta je pisalo al sam znam da su mi pisale komponente koje imam)....oprostite ak ne razumijete sta mi se desava sa kompom jel neznem kak da to drukcije objasnim.......slobodno pitajte sta vas zanima......molim vas za neki pametan savijet, svaki savijet je dobro doso.......e da i u ekranu sigurno nije problem jel sam probo dva ekrana i opet isto

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Komp mi je poludio....

Napajanje možda?

Nisi napisao koje komponente imaš. Ažuriraj Moj PC u profilu.

Google is your friend
16 godina
protjeran
Komp mi je poludio....

Probaj scenirat komp od virusa.

Moj blog: http://www.xzero-hack.bloger.hr Moj forum: http://www.hacking.smfnew.com
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
xZero1 kaže...

:) ako ga uspije upaliti :)

Google is your friend
16 godina
protjeran
Zura kaže...
xZero1 kaže...

:) ako ga uspije upaliti :)

Dada, ipak možda je neki hardwerski problem... Da nije problem u BIOS-u? Jer se problem dogadja i prije windowsa...

Moj blog: http://www.xzero-hack.bloger.hr Moj forum: http://www.hacking.smfnew.com
15 godina
neaktivan

Kazeš da ti se ispiše greška na ekranu  ,,a da su to tvoje komponente šta imaš,,e dobro pogledaj sta piše,,jer moguće da ti je grafička išla ,,moguce je i napajanje,probaj stavit drugu grafu ,,uzmi od nekoga ili od starog kompa ako imaš ;D

Provjeri kabel sa kojim povezuješ ekran,,jer si reka da si proba već 2 ekrana :D

16 godina
neaktivan
Komp mi je poludio....

virusi nisu sto posto jel sam stavio nove windowse.....mogu ga sad upalit i pali se normalno ali se zgasi ekran kad pokrenem igricu......kad mi se ono tri puta palio onda su mi se upalili biosi poslje onog crvenog errora....sad tog vise nista nema samo mi se ekran gasi......mozda da nes u biosima promjenim??

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.10.2009 15:11 (vanko).

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
vanko kaže...

virusi nisu sto posto jel sam stavio nove windowse.....mogu ga sad upalit i pali se normalno ali se zgasi ekran kad pokrenem igricu......kad mi se ono tri puta palio onda su mi se upalili biosi poslje onog crvenog errora....sad tog vise nista nema samo mi se ekran gasi......mozda da nes u biosima promjenim??

Mozda da probas flashat BIOS u noviju inaćicu za tvoju matičnu. Mada nešto mi ovdje jako vuče na neispravnu grafičku karticu.

15 godina
neaktivan

DA 100% vuče na neispravnu grafičku karticu :D,,jer nemoze tek tako od jedan put,,i nevirujem da je do biosa.Jer je ta ista kartica normalno radila pod tim biosom,,druga stvar da si kupio noviju vrstu kartice a ima si prastari bios pa ga je trebalo flashat u novu verziju :D

16 godina
neaktivan
Komp mi je poludio....

jel ima neki program da provjerim ispravnost komponenta to jest graficke??

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Eh to nebi znao ,,vidit cemo sta ekipa kaze ,,jedino da probas instalira everest pa da vidis jeli ti prepoznaje grafu ili nes slicno?

Za sada je jedino da probas stavit drugu rafu pa da vidis kako ce se ponasat :D

17 godina
Komp mi je poludio....

A da jednostavno kažeš koje komponente imaš?!

Nije tako teško, a puno bi pomoglo.

Npr meni smrdi na preslabo napajanje za grafu koju imaš...

Razer neću kupiti iz principa. Ne mare za arahnofičnu i ofidijofobičnu rulju.
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Komp mi je poludio....

sta da napravim da mi sve ljepo ispise? znam kak da vidim koju grafu imam i procesor ali ne i napajanje

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.10.2009 15:52 (vanko).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Komp mi je poludio....

e da i da jos dodam isto prije nekoliko dana mi je uzasno komp bio spor i iso sam ga otvori i ocistit ali nje uopce bilo prasine.....neg je bila stvar u antivirusu imo sam comdo i pobriso sam ga i onda je sve islo brze dok nisam probo upalit igricu e onda su poceli problemi

0 0 hvala 0
16 godina
vanko kaže...

sta da napravim da mi sve ljepo ispise? znam kak da vidim koju grafu imam i procesor ali ne i napajanje

Otvoris komp, obično piše na njemu koje je i od koliko, pa vidi.
I navedi od djelova sta znas, da znamo o kojoj je grafičkoj rječ, Ram, Procesor pa i Monitor.
Meni se bila slika zamrzavala od RAM-a jer nisam namjestio latencije, tako da navedi sve sto znas a napajanje vidi.

I don't care...
16 godina
neaktivan
Komp mi je poludio....

Motherboard:
      CPU Type                                          DualCore Intel Core 2 Duo, 2333 MHz
      Motherboard Name                                  MSI MS-7395
      Motherboard Chipset                               Intel Bearlake G31/G33/P31/P35
      System Memory                                     [ TRIAL VERSION ]
      BIOS Type                                         Unknown
      Communication Port                                Communications Port (COM1)
      Communication Port                                Communications Port (COM2)

Display:
      Video Adapter                                     NVIDIA GeForce 8600 GTS  (256 MB)
      Monitor                                           Plug and Play Monitor [NoDB]  (H9XQ901340

Storage:
      IDE Controller                                    Intel(R) ICH9 2 port Serial ATA Storage Controller 1 - 2921
      IDE Controller                                    Intel(R) ICH9 2 port Serial ATA Storage Controller 2 - 2926

monitor je samsung syncmaster T200...

sta tocno moram vidjet na napananju ali kaj bi bilo sa napajanjem kad od kad sam kupio komp sve je isto nisam nis mjenjo

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Komp mi je poludio....

Meni je takav isti problem kad mi je crkavala 8800GT, onda je samo jednog dana ostala totalno bez slike

Prodajem kravu, crna metalik boja, HI-FI mukanje, sportski rep i alu kopita.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
vanko kaže...

sta tocno moram vidjet na napananju ali kaj bi bilo sa napajanjem kad od kad sam kupio komp sve je isto nisam nis mjenjo

Na napajanju moraš vidjeti što piše, tko je proizvođać (uglavnom ono što piše najkrupnije!).

Nema veze što nisi ništ mjenjao, svejedno napajanje može otići (pogotovo ako je šrot) pa i od starosti...

16 godina
neaktivan
Komp mi je poludio....

napajanje je od cooler master-a ATX12V product no.:RS-430-PMSP......ne kuzim se u napajanja

0 0 hvala 0
17 godina
vanko kaže...

napajanje je od cooler master-a ATX12V product no.:RS-430-PMSP......ne kuzim se u napajanja

To je Cooler Master 430W, točinje 400W.

Ništ posebno jako, no ispravno bi ti trebalo biti dovoljno za komp koji imaš.

A kakvo ti je stanje s driverima?

Temperatura grafe?

16 godina
neaktivan
Komp mi je poludio....

evo mjerim sa speedfan i ovak je

GPU: 44C

Temp: 44C

Temp1: 33C

Temp2:31C

Temp3: -128C

HD0: 30C

Core0:40C

Core1:44C

Core:44C

napiso sam sve za svaki slucaj 

0 0 hvala 0
17 godina
vanko kaže...

evo mjerim sa speedfan i ovak je

GPU: 44C

Temp: 44C

Temp1: 33C

Temp2:31C

Temp3: -128C

HD0: 30C

Core0:40C

Core1:44C

Core:44C

napiso sam sve za svaki slucaj 

To je u idle (kad ništa ne radiš) i temperature su ok.

Kakve su nakon recimo pola sata opterečenja? (uključiš u speedfanu da ti bilježi i provjeriš)

16 godina
neaktivan
Komp mi je poludio....

e reko bi ti odmah kakve su ali problem je u tome kad ja upalim igricu(zapravo udem u nju (cod4)) idem play  i kad bi ono trebo pocet hodat, ekran se zacrni i mos ga jeb*t....u igrici nije problem jer sam probo i druge a evo sad prije 15 min mi se zacrnio neznam uopce kaj sam radio.....mozda zato kaj sam imo puno otvorenih programa i prozora

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Komp mi je poludio....

0 0 hvala 0
17 godina
Komp mi je poludio....

Pitao sam već, kakvo ti je stanje s driverima (upravljačkim programima)?

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Komp mi je poludio....

e ja cu fino u ponedeljak odnijet komp na kompletan servis pa nek vide kaj je.......da se ja vise ne zaj*bavam....pa vam javim ak ce nes pronac.....ali vi i daljem ozete davat prijedloge.....drajveri su svi updejtani

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Komp mi je poludio....

evo doso mi je komp sa popravka.......ipak je otisla grafa......pod ganrancijom je i stavili su mi umjesto ove nividie, HD 4670 512MB......sta kazete na tu grafu

1 0 hvala 0
17 godina
protjeran
vanko kaže...

evo doso mi je komp sa popravka.......ipak je otisla grafa......pod ganrancijom je i stavili su mi umjesto ove nividie, HD 4670 512MB......sta kazete na tu grafu

Puno je bolja

I don't need sex, T-com fucks me every day
17 godina
vanko kaže...

Super si prošao; HD 4670 je nekoliko puta jači od 8600GT.

16 godina
neaktivan
Komp mi je poludio....

ajde bar malo (malo puno) srece u nesreci =)))

1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice